...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, April 19, 2016

syukur...ada yang sudi promote bisnes keciputku ini~~~

assalamualaikum

brownies ni ibuDarwisy buat masa last weekend
customer ni 1st time order dengan ibuDarwisy

tq Kak Lond, yang sudi promote
memang sangat berterima kasih kat kawan-kawan yang baik hati tolong promote hasil air tangan ibuDarwisy ni...

nak sebut sorang2...memang ramai laaa..
Allah tahu...ibuDarwisy ni tak reti nak promote mempromote nii...hehe

jadi Allah hadiahkan kawan-kawan, kenalan-kenalan yang baik hati cenggitu kan...
syukur sangat...   

brownies walnut 
 ok, kat sini ibuDarwisy nak tepek feedback dari customer ni...
ofkos la feedback yang baik2 je kan...kihkih


customer ni berbangsa cina...
& dimaklumkan dari team 'dragon boat'
memula dengar nama team tu...macam ganas je kan...
mula la tertanya sendiri
'dengan sape aku berurusan ni?' (",)

pepun...tq sangat la kat Lah Fai ni..
siap tanya feedback kawan2 dia lagi...

yang buat terharu tu...dia siap mintak izin nak share contact ibuDarwisy kat kawan2 dia...
alhamdulillah..mane la taw kan..
terbukak lagi satu pintu rezeki ibuDarwisy... dalam market non muslim pulak...

jarang2 jugak jumpa non malay yang nak up bisnes org melayu kan
orang melayu sendiri pun kadang2 tolong down lagi ade la...
tapi bukan la semua kan...
so far kawan2 ibuDarwisy semua baik2...
takde la nak comment yang tak baik terang2 dalam facebook ke...
kat blog ni ke...
kadang2 ada jugak kekurangan ibuDarwisy kat mana2...
dari segi deco ke, rasa ke, harga ke...
diorang tegur belakang2 je...
tak pernah lagi yang terus comment kat blog ..siap banding2 harga kat tempat lain
at least tanya la dulu...

~aku manusia biasa... ;)


1 comment:

Anim Daim said...

GOOD JOB...SEMOGA TERUS BERKEMBANG BIZ AWAK

Click!!!Intersting...........!!!