...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, April 26, 2016

Kek Aiskrim - Kek perisa butterscotch & aiskrim vanilla (Tema FROZEN)


Kek aiskrim tema frozen ni ni ditempah oleh Ena...adik kepada Eda ex classmate ibuDarwisy masa form 3...

Mulanya Eda yang tempah kek aiskrim ni sempena birthday hero ke-2 nya...
Kek aiskrim vanilla... 
Eda minta ibuDarwisy letak mainan kereta...simple je deconya
Kawan ibuDarwisy, Eda ni suka order kek yang tak pernah ibuDarwisy buat
kire suka bagi cabaran laa..hehe
ni laa kek ais krim pertama yang ibuDarwisy buat..
siap letak dalam icebox sebab takut cair...
nampak tak ais2 kat tepi kek tu...

Kek perisa vanilla + aiskrim vanilla
 apepun..alhamdulillah...dapat feedback baik dari Eda...
ye la..mane tak risau...1st time buat pulak tu kan...








nak cuba?
wassap je ibuDarwisy yer
013 3250140

boleh jugak follow FB : Zurina Razalee





ok lah...

sampai jumpa nanti ye...
next entry...

sorry la ek...asyik citer pasal kek je... (",)

No comments:

Click!!!Intersting...........!!!