...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, April 5, 2016

ibuDarwisy kembali - baca n3 sambil layan gambo kek...okay ape? hihi

assalamualaikum...

ibuDarwisy baru balik dari pertapaan...kat gua batu kapurrr...hehe
blog bersawang...lama sangat tak menaip...

lama tak jumpa ni...ade ape2 kelainan ke? 
takde yang lain pun...samaaa saja...
ibuDarwisy masih lagi ambil tempahan kek...ala niage part time je...alhamdulillah buleh la simpan dalam tabung 10, 20 hengget...

cumanya...umor la makin bertambah...
kedut kat muka pun makin manyakkk..


sambil tu...layan2 la gambo yg tersedia tu ye..
macam iklan la jugak...hehe...

sekarang musim panas memang takyah citer...semua orang rasa...
kena banyakkkk minum air laa..kang strok haba pulak...nauzubillah

dengan Darwisy pun selalu pesan...minum air banyakk..tak cukup beli kat sekolah..
kat sekolah hanya ade jual air GAU tu je...
makanan lain memang tak dijual...
memang sekolah Darwisy bersekolah (ape ntah ayat niii...??) ni sediakan makanan : sarapan, lunch & minum petang
mak pak kena bayor bulanan...


sekolah dari pagi terus sambung KAFA sebelah petang...seharian la dok kat sekolah
lepas Asar baru boleh balik...time tu ranbut Darwisy basah kuyup dah...mandi peluh ke hape tuuu....bertabahlah je laa...kopiah kadang2 elok je putih....kadang2 macam belacan aku tengok...
takpe....bertabah je...janji sehat...


kenapa tetiba macam tak sesuai je gambo dengan n3 nii...

haha...gasak ler... 
n3 kali ni iklannya di taja oleh syarikat IBUDARWISY THE BAKER

harap maklum ye...hihihihi...

ok ape...sambil baca n3...sambil telan ailio...
mane taw ade yang tengah cari idea nak buat kek birthday anak ke bulan depan...


semenjak pindah ofis nii... sampai rumah pun awal...pkui 5pm dah ade kat rumah...
kalau ada order, sempat la hayun sebijik kek sebelum nak masuk maghrib...
badan pun takde la letih macam dulu...hari2 kena hadap jem...
hari Jumaat pun time lunch boleh balik rumah...sempat tido lagiiii...
kadang2 sempat deco kek @ bakor kek..
memang bersyukur sangat...8 tahun tunggu nak pindah...dapat jugeee akhirnya

walau dah pimdah ni...tapi masih ada kawan2 ofis lama yang sudi order kek makcik niii...tenkiu la ye kengkawan..(macam la kawan aku baca...hee)


k lah...macam takde idea dah...
punya la lama tak buat n3...pun takde idea...adeyyy

jumpa lagi nanti ye...
bila rerajin nanti update lagiii..

tata titi tutu

tenkiu taw...sudi baca n3 ni... (peace)

No comments:

Click!!!Intersting...........!!!