...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Wednesday, April 20, 2016

Hokkaido Chiffon Cupcakes

delivery subuh tadi 20.04.2016 ~ order dari cikgu
 Cupcakes Hokkaido ni ibuDarwisy belajar dengan ticer Hamnira yang terkenal dengan kek2 rugged tuu...
memang admire sangat ngan ticer ni
hasil kerja yang memang rugged tapi nampak cantik dan menyelerakan
tapi masa belajar cupcake ni..ticer Hamnira kata tak boleh buat rugged2 nanti tak menjadi cupcake ni
cupcake Hokkaido ni kena buat dengan penuh sopan & santun..baru die jadi elok



gambar kat atas ni diambil masa attend kelas tuu
haa...sedap tau filling tu semua...
ada ...
mango
strawberry
custard/vanilla
gula melaka
cendol
sweet corn

tapi sekarang ni ibuDarwisy pelbagaikan lagi flavour untuk filling tu..
durian
blueberry

kalau ada customer mintak flavour selain dari yang tersenarai tu...
in shaa Allah boleh je ibuDarwisy buatkan...



ni 1st order
dup dap jugak nak buat masa tu


tengok.!!! gebusssss tak cupcake ni...
memang gebus gebas sangat...
cupcake ni ringan je
mak ibuDarwisy memang suka sangattt
takyah letak filling pun takpe..
makan cenggitu pun dah sedap dia kata...
(mak haruslah sokong produk anaknya kan...(",))


cupcakes Hokkaido ni ibuDarwisy jual dalam kotak camni
sekotak ada 25pcs


filling tu bukan kat atas tu je taw..
kat bahagian dalam tengah2 cupcakes tu pun ada filling
jadi, setiap gigitan tu memang akan terasa la filling tu..
cupcakes ni memang tak manis...
tapi kalau makan beringat-ingatlah jugak ye..

angan-angan ~ ibudarwisy teringin nak buat kek yang selamat dimakan oleh pengidap kencing manis

No comments:

Click!!!Intersting...........!!!