...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, March 3, 2015

Kek Hantaran



 Cuaca panas sekarang
Kena banyak minum air
Malam2 tido pun panas...bangun pagi je berpeluh...

Kalau pegi kenduri memang mandi peluh la...
Last week anak kazen ayahDarwisy kawen
Memang takyah cakap la...peluh mencurah2 dibuatnya

Kali ni ibuDarwisy diberi peluang untuk sediakan kek hantaran perkahwinan
Pengantin nak simple2 je...dengan tema merah hitam

 bunga pun taknak yang 3D..kalo tak memang nak aplikasi deco bungan buttercream yang belajor baru2 ni
dah pengantin kata serabut tengok bunga tu...
jadi ibuDarwisy ikut seperti yang diminta lah


kek 2 tingkat adalah hantaran kepada pihak perempuan
kotak transparent memang tak jumpa untuk kek ni
yang ada cuma kotak window je
kotak tinggi 12 inci...kek lebih kurang 8 inci je
sebelum hantar kek, sempat lagi pegi cari dummy cake untuk alas kek supaya nampak tinggi & sesuai dengan kotaknya
tak terfikir idea lain dah time tu


 kek bentuk hati ni pulak hantaran kepda pihak lelaki
tup tap tup tap
pukul 4 pagi kami tido
ibuDarwisy pulun siapkan kek sebelah malam je
almaklumlah...bekerja di siang hari
buat kek part time je...
memang kena banyak berkorban sikit laaa


Selamat pengantin baru Kila & Epul
Semoga berbahagia hingga ke syurga
teringat pulak zaman kite dulu ye...
rindu pulak...tapi baju pengantin konfem tak muat laa...hihi


seronok tengok pasangan pengantin
manisnya la saat mula berumahtangga
semoga manisnya tu kekal sampai bila2




No comments:

Click!!!Intersting...........!!!