...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, February 10, 2015

kek rainbow dengan kartun yang comel

assalamualaikum
kek rainbow yang dilapiskan dengan lemon cream cheese & dibalut dengan fresh cream
lukisan menggunakan teknik transfer buttercream (eh, betul kot nii...)


so...nampak tak kecomelan kek ini...(hah! perasan kan...heeee)
kartun comel ni ambil dari buku sekolah Darwisy...
time nak deko tu memang ketandusan idea...ni je yg terlintas

2 biji kek untuk adik Ainul Mardhiah
kata ibunya kena buat dua...sebab satu abangnya nak potong jugak...

alhamdulillah & terima kasih kepada puan yang order
penghantaran telah dibuat ke P11, Putrajaya

kata ibu adik Ainul, risau sangat tak cukup...tapi alhamdulillah cukup2 je katenye...


okayyy lah...jumpa lagi nanti
terima kasih singgah blog ibuDarwisy niii...
 

No comments:

Click!!!Intersting...........!!!