...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Monday, January 19, 2015

Happy birthday Darwisy...6 tahun dah...

kek feveret Darwisy

Oreocheesecake...
sape yg makan kek ni memang akan musnahlah diet anda... hihi

tapi rasa lemak, masam, manis cheese tu takyah citer la..
klu peminat cheese memang takkan lepaskannya

 susah kot anak bujang ni nak makan kek...
kek coklat tu tak pandang sebelah mata pun...
tapi buat jugak kek coklat untuk dia bawak ke sekolah
kawan2 dia makan je...tp Darwisy kata dia akan makan sikit je...
ok la..tekak westeng sangat kan...huhu

deko amat simple...
nama Darwisy tu buat dari dark choc...
mulanya nak buat dengan white choc...
tapi tak jadi pulak...
 
so..inilah kek sempena hari jadi Darwisy yang ke-6...

semoga berjaya di dunia mahupun akhirat
sentiasa dipermudahkan segala urusan 
mentaati perintah Allah
menjadi anak yang soleh
aamiiiin...

 





kek yang ini pulak...ditempah oleh jiran untuk anaknya yang juga sama tarikh lahirnya dengan Darwisy
sama je edible image diorang kan...
share tema harijadi... hihi

No comments:

Click!!!Intersting...........!!!