...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Monday, January 26, 2015

Clash of Clans

Assalamualaikum...

Hari Isnin yang mengantuk...zzz
Bila terjaga di tengah malam...tu yang payah nak tido balik...

Hari ni nak kongsi gambar kek birthday dengan figurine coc
tak pandai & tak mahir tapi nak cuba juga...
awal2 dah bagitaw customer...ahkak memang tengah blajo...
jadi jangan letak harapan tinggi2 sangat yer..hehe...
 cter punye cter...customer ni akhirnya confirm nak order..
order sebulan awal...(i like sesgt!!!) 
 
tapi...selepas tu kau orang taw2 la kan...
memang menggelabah...stress!!!
tanya diri sendiri...eh, reti ke aku ni...hahaha
sangat lah tak professional soalan itu...
takpe memang tak pro pun... 
 
sudah la tak taw clash of clans tu kartun apa...
kartun kat tv ke...tak pernah nmpak Darwisy tengok pun...
sengal ubi kentang...hihi...
 
rupa2nya game...haha...
 
gugel sana sini jugaklah...
tengok contoh2...
customer pun baik sangat...siap carikan contoh...
buat ala2 je katenye...dah taw level ibuDarwisy la tu kan...
okey...sangat memahami
 
sebenarnye kan..ibuDarwisy memang hargai sangat lah customer yang begini..
bukan apa taw...ini adalah peluang ibuDarwisy tambah pengetahuan & pengalaman...
 
nak siapkan figurine ni banyak benda baru yang dapat dipelajari
& dapat tengok betapan cantiknya bentuk yang terukir kerana dimakan dek semut

 
ada rambut kaler pink yang dah siap tapi tak jadik...biarkan je tergolek atas meja..
malam tu dah nampak sesemut datang hurung...
pagi esok tengok hasilnya...cantik..
cantik maksudnya takde rekahan pun...elok je lekuk tu die korek secara berjemaah dgn kawan2nya 
menakjubkan jugak...subhanallah
 
 masa nak siapkan seketoi kartun ni lebih kurang 4 jam...
haaaa...amende la yang dibuat sampai 4 jam ambik masa nak siap kartun kecik tu...
ni untuk kartun pertama...
 
kartun seterusnya 2 ketoi lbih kurang 5 jam...
hari minggu je dapat fokus...
hari bekerja...balik rumah dah letih...tak blh fokus...
 
 lagipun kadang2 ade terselit order dari kawan2 yang nak kek hari2 biase ni
 
terima kasih yang singgah & baca entry ni...
dah letih...kbai....

 


 
 
 



 
 

No comments:

Click!!!Intersting...........!!!