...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Wednesday, December 10, 2014

Kek Coklat Lapis Cheese ~ simple deco with ribbon

Assalamualaikum

Kita sedang meniti hari untuk beralih ke tahun baru, 2015
maka bertambahlah jugak umur kita...
dah tua...hihihi
dah senaraikan azam tahun 2015 ke...???
semoga korang semua sukses dalam bidang masing-masing...


semoga murah rezeki juga...!!!

(",)(",)(",)

semoga ibuDarwisy diberi idea yang mencurah untuk deko kek..haha
semalam menyiapkan kek yang ditempah oleh sahabat lama...
kelmarin baru tempah...last minute tuuu...
tapi takpe laa...kawan baik punya pasal...hihi
lagipun minggu ni free...boleh la fokus pada kek beliau jer...
terima kasih sudi tempah dengan ibuDarwisy...

simple je deko kek ni...
taruk reben (gumpaste) ngan tulisan daripada fondant
munge2 kecik tu beli yang dah siap
tambah sikit daun2 daripada buttercream



ni 1st time buat reben taw...
blajo ngan blog masam manis je..
tqvm kak Azlita Aziz yang sangat pemurah...
silalah ke blog beliau untuk pelajari macam mana nak buat reben yg comel tu ye...
Reben kecil yang comel


kbai...

No comments:

Click!!!Intersting...........!!!