...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, November 18, 2014

Cheese tart

blueberry cheesetart ni biasenye jual di pantri ofis
ala...dok opis kan asyik lapor je...
dengan sejuk ekon lagi...

buat cheesetart ni memang enjoy...
tapi time masukkan fillingnye je la...
time nak buat shell die tu...mau la sampai tertido ibuDarwisy ni...
masa mula-mula cuba buat memang stress la time nak buat tart shell
dah buat 2, 3 kali ni dah ok la...

selain menjual kat ofis... ade jugak la tempahan dari luar
alhamdulillah


lupa nak lukis bunga2 atas cheese tu...hihi


tart shell yang sedang menunggu giliran untuk dibakor


ade jugak tart shell yang dah siap dijual kat kedai-kedai kek

tapi kalau buat sendiri lagi puas hati & berbaloi...

No comments:

Click!!!Intersting...........!!!