...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Sunday, May 18, 2014

Koleksi KASUT / SHOES 2014 Online


Selamat berhujung minggu semua...
Hari ni kami anak beranak lepak2 kat rumah je kot... (“,)
Korang pulak kemana...

Bulan Ramadhan nak dekat dah...pastu Raya pulak...
Mesti ramai yang dah tempah baju raya...kan..kan...

Orang pompuan bila dah beli baju raya...nak match pulak ngan shawl/tudung yang sesuai kan...pastu handbag pulak...
Pendek kata mesti nak cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki laaa...tak gitu...
Dah kate nak cantik hingga ke hujung kaki...mesti la kasut pun nak yang cantik, sepadan & selsesa...
Aku kalau bab pilih kasut ni...pertama sekali mestilah kasut tu simple je...kedua aku akan pilih kasut yang selesa dipakai... & yang penting harganya haruslah mampu dibayar...hihi

Mungkin sesetengah orang pilih jenama dulu kan...atau mungkin kasut heel menjadi keutamaan...
Tak kesah lah nak pilih kasut mcm mana pun...asalkan jangan tersalah pilih sudah...sebab SHOES sangatlah penting...kite akan pakai kemana-mana je...gi shopping mall, tempat keje, sekolah & mana2 je lah....ade orang...dalam rumah pun pakai kasut...

Sesetengah orang tu, memang jenis yang suka ikut perkembangan fesyen...apa je fesyen atau design terkini mesti taw...
Bagi pencinta fesyen macam ni, koleksi fesyen kasut yang popular musim 2014 kat pasaran sekarang ni mesti dia taw...betoi tak..?

Sekarang ni kalau nak beli kasut ke hape ke..dah senang...takyah nak bersesak kat shopping mall atau kedai2 kasut...beli online jer...takyah nak keluar rumah...

Senang banyak...jimat masa! Jimat duit!

Duit minyak, duit toll & parking...FREE je...
korang boleh simpan untuk kegunaan lain...
takpun boleh shopping online lagi...
best kan...?!


Nak cari kasut ni kadang2 leceh jugak...nak kena keluar pastu cari dari satu kedai ke satu kedai...
tu pun kalau ade....kalau tak, putih mata la jawabnya...
mungkin takde saiz atau stok dah habis...kadang2 dah jumpa yang berkenan...warna pulak takde...huhu...

Nak elak mende2 tu semua, lagi baik beli online...lagi selesa!


Website online kat  Malaysia memang dah  melambak...macam2 koleksi kasut untuk pompuan, lelaki, & kanak2...dengan macam2 style, boleh pilih ikut saiz dan warna kesukaan...memang rambang bijik mata ni...


Dalam banyak2 website utk shopping online ni..., Zalora Malaysia la yang paling besar...
Pilihan kasut memang terkini...cakap je nak jenama apa...semua ada...jenama antarabangsa pun ada... apatah lagi jenama tempatan...


Harga yang ditawarkan pun sangatlah berpatutan...the best price in Malaysia lah & takde kat tempat lain...

 


Oklah...korang cepat2 layari laman web Zalora Malaysia  taw...hari ni jugak.!!!
pasti best punyer  shoping kat sana...

Ingat tu..kat Zalora je taw...




No comments:

Click!!!Intersting...........!!!