...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Wednesday, May 28, 2014

Kad dan Hadiah buat Cikgu

Nak cakap Happy Teacher's Day pun mcm dah x sesuai
tapi tadika Darwisy baru celebrate semalam...
masa hari guru tu diorang baru je abis exam...

masa 12 hb Darwisy tak jawab paper Sains
tapi cikgu besar die kate blh postponed
masa tu kami balik kg...
ade hal emergency...
result pun dah dapat Sabtiu lepas...
alhamdulillah...bersyukur aje dengan usaha anak bujang aku tu...

dah hampir 5 bulan bersekolah ni...nampaknye Darwisy suka subjek Matematik
esok exam English pun die nak jugak buat Math mlm tu...
dah pandai la byk perkara...
overall puas hati dengan perkembangan Darwisy..

Ok berbalik kpd cter sambutan hari guru tadi...

Satu kad yang simple & cupcake untuk cikgu






Mencabar jugak nak buat cup cake ni...  (credit to kak Azlita_blog Masam Manis)




#rasa macam tekanan darah ni dah naik#
#ke tengah nek darah#
#nak marah kot#
#pls do not push2 me okay#
#English ke lautan Hindi#
#apa cter la MH370 kan#

No comments:

Click!!!Intersting...........!!!