...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Friday, February 21, 2014

Lollichoc untuk Birthday ke-2

Customer dah pick up tadi...

Lollichoc + oreo crumb + edible image



ni kali ke-2 ibu asha tempah lollichoc
terima kasih sebab order lagi ngan ibuDarwisy...
 

nak order untuk birthday atau wedding 
jgn la malu2 call/sms ibuDarwisy
0133250140

delivery sampai ke pintu rumah/ofis pun boleh...
tapi ada caj penghantaran la ye...
yang selain Lembah Klang boleh dipos... (",)

coklat ni boleh tahan sampai 3 bulan...
jadi kalo nak tempah awal2 pun xpe...

k..la...bubye....

4 comments:

::NureeN:: said...

comel....
cantik....
kemas.....
budak2 sure suka kan :)

Nana said...

hehe..time kaseh...

budak2 memang suka sangat la dgn coklat kan... :)

Mrs. Amad said...

Kalo oreo choc rasenye better jgn buat jd lolichoc sbb die x lekat kuat.ble nk mkn terbelah dua n tercabut dr batang.sbb oreo tu yg buat die x lekat pd btg.btw,choc yg akk buat sgt sedap,x muak dats y ibu asha repeat order.

Nana said...

ooo ye ke...
nxt time xleh buat lllichoc la kalau ade oreo tu...
thanx dila bgtaw...

tq...alhamdulillah

Click!!!Intersting...........!!!