...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Thursday, December 26, 2013

doorgift mini cup cake untuk majlis perkahwinan

projek penutup tahun 2013
insyaAllah, akan buat yang terbaik



kotak2 comel ni customer hantar kelmarin...
nanti aku cuma masukkan je cup cake dalam tu...

aku suka sangat ngan kotak2 ni...
dah tanye...rupe2nye kotak2 ni dibeli kat China...
patut la aku mcm tak pernah nampak pun kat sini...
kecik je kotaknye ni...muat2 letak mini cupcake


untuk VIP pulak, guna bekas Hello Kitty merah ni...



ni nanti nak letak 2 biji mini cup cake tu...


No comments:

Click!!!Intersting...........!!!