...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, October 1, 2013

...

assalamualaikum...dah lama menyepi rasenye...
nak menaip satu ayat ni pun dah berapa kali backspace....rase tak kena jer..

kehidupan skrg berjalan macam biasa walaupun adakalanya dugaan dtg silih berganti

Darwisy pun dah makin membesar...(takkan makin kecik kot!)
taun depan nak start bersekolah dah...semoga Darwisy rajin ke sekolah nanti tak kirelah di peringkat mana pun...&...peroleh byk ilmu yang berguna untuk teruskan kehidupan die sebagai hamba Allah, anak, pelajar atau siapapun die suatu hari nanti...

peace yo!
dan macam biase 





masih ambil order...alhamdulillah...

terima kasih sangat kepada semua yang pernah order...jika ada kekurangan minta maaf dan mohon dihalalkan... (",)



2 comments:

Mrs. Amad said...

sll jenguk blog kot ade pic kek best2...bisnes maju x dan nak hapdet ye..kihkihkih..

Nana said...

ye ke...lepas ni kena selalu update la...hehe

tp kek best2 mane ade...yg tu jgk laa..haha

Click!!!Intersting...........!!!