...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Friday, July 19, 2013

Mini Pavlova & Kek dalam botol






Mini pavlova ni1st time buat...
Sebab ada permintaan...so apa salahnya mencuba kan
Dah tu baru la aku try resepi pavlova yg bff bagi dah berkurun tu
Alhamdulillah, senang jugak nak membuatnya
Dan rupa parasnya pun ok la jugak...xde la bertukar jadi mende lain pulak...hehe

Cuma mungkin kena kurangkan sikit gula...bagi kurang manis sikit
Rasa pavlova ni manis (base & cream)...lemak (cream)...masam(buah2an segar tu)

Overall ok la...sesuai jugak kot sebagai pemanis mulut masa berbuka puasa
Kate mak aku laaa...

dan kek dalam botol ni pun aku baru cuba2 nak jual




aku guna botol plastik dulu 
kalau ade rezeki, nanti2 bolehlah guna botol kaca pulak
tapi botol plastik ni ringan & murah sikit berbanding botol kaca
betul tak...?

Kepada yang terliur & nak mencuba meh order meh...

ok lah..sekian... (",)

6 comments:

Noor Suraya said...

terbaek...

Mrs. Amad said...

rasenye biar menten plastik kot..lebih slamat n ringan..cantek pavlova...

ashra said...

puasa puasa ni tgk pavlova chumel2..terliuqq....hehe

Nana said...

Su...(",)

Mrs. Amad...plastik senang nak jage kan...tq...

Ash, memang saje nak bagi terliuq tu..hahahaha

Adilla Azrin said...

salam sis beli dekat mana botol plastik tu ? erima kasih :)

Nana said...

Adilla Azrin, yg tu akak beli kat Sri Gombak..

kat chow kit pun banyak...cari kat kedai jual brg2 plastik...mesti ada...

=P

Click!!!Intersting...........!!!