...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Thursday, May 23, 2013

kek & Mak

Alhamdulillah...atas rezeki dariNya~

Minggu ini dapat tempahan kek arijadi, cup cake, coklat dan muffin

Bagi aku yang masih mentah ni...stress sangat nak menyiapkan tempahan tu semua
Ambik order laju kemain...bila nak buatnye...baru taw!
Tiba harinya mulalah huru hara...ade la pulak yang terlupa...tepung tak cukup la...telur habis la...

pepun...walau kekecohan melanda tapi...semuanya dapat disiapkan...

lega rasa hati ni...cuma betis aku je yang tak lega...kebas...
kaki pun rasa sakit..berdri lama sangat...

kesian kaki aku...

tapi korang taw tak siapa insan yang sentiasa berdiri di belakang aku saat aku berhempas pulas menyiapkan segala tempahan ? yang turut sama bersakit kaki dengan aku ?

beliau adalah MAK aku...(nanges dalam ati...sob sob)
malam tadi MAK teman aku sampai pagi...(owh..nanges lagiii)
dah disuruh tido, katenye mata tak ngantok...MAK tifu sunat ngan aku...aku taw...

aritu masa aku gi kursus, mak kate tiap2 malam sepanjang aku takde...MAK masuk bilik awal...tapi xleh tido...MAK kate; selalunye MAK temankan aku...memang dah biase MAK macam tu...
MAK kata; bosan malam2 aku takde...

MAK memang bekerjasama ngan aku...sebab MAK jadi tukang rasa adunan kek aku....tempat aku dok potpet potpet cter tentang analisis imaginasi aku terhadap adunan kek aku yang tak sudah2 tu....

itu je ler nak cter tentang 'kek dan Mak'

ok....marilah layan gambar2 kek hasil air tangan aku...

ini tempahan dari shasha (50pcs lollichoc, kek span vanilla & cup cake 50pcs)

white chocolate+tulisan_

kek span vanilla+edible image 



chocolate moist cup cake
muffin ni pulak tempahan dari nora (100pcs)
berat giler muffin ni...macam angkat beras 10kg..siyes...nantilah aku kaji kenapa berat sangat cmtu...

muffin coklat chip
ini pula tempahan anum (kek coklat moist CC)
anum mintak isi dalam bekas macam tu...senang nak bawak balik kampung

chocolate moist cup cake
 Yang order snowcheesecake dan RV oval pun terma kasih yer...

sekian sajelah untuk kali ni...terima kasih semua... sebab order...

Jazakallahu Khair....

3 comments:

ashra said...

Bestnye...mak temankan.....
Hehe..borak sakan lah kan...

Cantik kek...

watyz said...

cantik kek tu...

Nana said...

ash...kalo ade org teman seronok sikit...xde la bosan...

watyz...tq:)

Click!!!Intersting...........!!!