...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, April 30, 2013

lagilagi itu aje....

sejak 2 menjak ni...mcm xde mende lain nak share dah...hihihi
Darwisy pun dah nek bosan...

kalo korang perasan...aku ni baru jer berjinak-jinak menjual kek...coklat...& durian crepe...

semuanya bermula bila aku cuba2 buat coklat oreo untuk Darwisy masa Raya 2012 tahun lepas...bila tengok Kak Ita share kat Blog beliau : "Masam Manis"...terasa nak cuba pulak...

so dari situlah aku mula terjebak...nak taw ke kronologi aku si penjual kek...???? hahahahahah...
tak mustahil kan...kalau Allah nak bukak lebih luas pintu rezeki untuk aku & family.... (verangan sambil sengih depan PC)...bolehlah aku bukukan kesah suke duke, pahit manis perjalanan hidup aku...waaahhhh verangan sampai ke bulan bintang daaaaa...

kot la kau jadi businesswoman yang berjaya...mimpi ngeri sungguh....eeee...dah2...berangan tak sudah2...

marilah kawan2 kite tengok Red Velvet-economy pack ni...order dari opismet...

ni order minggu lepas..




ni pulak order untuk hari ni...
Bai-Bai = Selamat Tinggal kepada kawan beliau yg akan berpindah



ni pulak kek coklat moist...


Bakyah, Kak Isma & Kak Zetty terima kasih sudi order~


9 comments:

✿.。M.C 。.✿ said...

terliur tgk red velvet tu? zu jual berapa klu yg oval tu? akak nk order la.. t akak sms k

ashra said...

tahniah rin
kan.bila allah nk buka pintu rezki,ada je laluan nya kan
moga trus maj

sdpnya rv
emel nn.ashra@gmail.co

nk no tel rin la.. :)

Nana said...

M.C...RV akak dah ade niii..(",)
sorry, baru bace komen akak nii...aritu seb baik akak call...

Nana said...

ash, alhamdulillah...terima kasih yer...tapi saya masih takut2 & x konfiden...bisnes pun kecil2an...jual kat opismet je ni pun...

saya sentiasa berharap setiap org yg makan RV saya ni rasa puas hati...

saya dah email ash...sorry lambat...

UmiAmsyarAmmar said...

bestnye nana... tengok kek RV ko nih. terliur aku.. lama tak wat nih.

Nana said...

UmiAmsyarAmmar, hehe...akak buat mesti lagi best...nana ni baru nak blajo2 je...

Mrs. Amad said...

pengsan tgk kek coklat tu...

Mrs. Amad said...

kak baju tu ada free size,ada size besor kecik.yg dla amek tu besor tapi boleh je muat dgn dla.yg merah tu kan..sbb die longgar..rege range rm50-rm80.tgk jenis..dla dapat rege model..ceewwaahh..kalo nak nnt dla blikan ikut harga model...wah gitu..

Nana said...

jgn pengsan...nnti abis tak smpt mkn...haha

k..dla...nnti bile terasa mcm ade duit lebey akak mntk tlg dila belikan...hehe...

Click!!!Intersting...........!!!