...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Wednesday, February 13, 2013

Jus Tok Guru

nak dekat sebulan dah tak menulis di blog neh
pastilah banyak mende dah berlaku ken...
tapi bukanlah nak update kat sini smuenye...

lepas birthday Darwisy, aku demam teruk jugak laa...batuk pun belum reda sampai skrg...lamanyee...
habis sebotol dah aku teguk ubat batuk...tak baik jugak...& akhirnya minum ini...

alhamdulillah...dengan izinNya aku rasa bertambah sehat...takde lemah2 badan lagi...batuk beransur pulih...tinggal sikit2 je lagi niii...
ni aku rembat mak & ayah aku punya...sebab diorang memang amalkan minum jus neh...
Darwisy pun minum jugak...memang baik & berkesan & serasi ngan kami sekeluarga...

sebelum ni aku pernah jugak makan neh...

& siyes...dengan izinNya jugak...memang serasi & berkesan...tapi orang macam aku neh memang tak konsisten...aritu batuk teruk, abang & mak aku tlg carikan kat TESCO...habis pulak...nak ke PT Widuri ada je yang menghalang...tak sempat...(alasan aku yang tak sudah...:))...ok...yang nak mencuba boleh la cuba...tapi bergantung la pada badan masing2...bagi aku Mahabbah bagus & berkesan...apa kebaikannya silalah gugel kat website mereka yer...

hurmmm..apa lagi nak citer....?????
ermmm...aha....
kisah angin kuat yang berlaku semalam & kelmarin telah mengakibatkan payung adik ipar aku patah...jenuh depa dok tahan...akhirnya patah jugak payung yang dipertahankan tu...semalam pulak kuih2 habis terbalik...& ofkos jadi habuan tong sampah la...
kesian mereka...mujurlah durian crepe hamba selamat...terima kasih kat mereka...& untuk mereka : 'bersabarlah yer...Allah uji sebab Dia sayang...ok' (",)

pagi tadi nyaris2 tak terlepas turun dari bas...hah...apakah yang telah terjadi...
aku ketiduran dalam bas...nyenyak sangat...sekali tersedar bas dah berenti kat depan Parcel C...tempat aku turun la tu...dah opisnya kat situ...
macam hape dah muka aku pun tataw...ko bayangkan...terjaga dari tido terus jalan laju2 dalam bas...tangga bas pun aku nampak macam memutar-mutar...pijak bumi ala2 macam pijak tak pijak jer...sabo je laaa...
sudahnye aku gelakkan diri sendiri...nak cover malu ngan akak yang turun sama ngan aku tu...hihi...

skrg : rasa letih jer mata neh...               (nak tido ler tew)

4 comments:

ashra said...

Thanks sharing..
Saya penah amalkan jus ni..alhamdulillah...dengan izinNya jugaks....

Nana said...

ash, rasanya saya pernah tanya ash ttg jus tu...ash yg recommend kat saya...:)
tq ash...

Ibu Ann said...

lepas ni amalkan minum madu..2-3 kali seminggu pun ok..nak rase ke biskut tu...boleh je...set mase jumpa...huhu

pelangi chenta said...

semoga kesihatan akak semakin baik

Click!!!Intersting...........!!!