...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Friday, January 18, 2013

Muhammad Yusuf Darwisy turns f.o.u.r

Selamat Hari Lahir yang ke-4, Muhammad Yusuf Darwisy

Sambutan kali ni paling meriah...kalo tak, celebrate ngan ibu & ayahnye aje...
Sekarang Darwisy dah besar sikit & pandai nak hepi2 dah...
So...memang ibu & ayahnye dah nawaitu untuk buat majlis kecik2 untuk Darwisy...
Lagipun, sejak kebelakangan nii agak banyak berhutang masa dengan budak kecik itew...

Alhamdulillah, seronok sangat bila tengok & dengar Darwisy tergelak besar bila selesai jer kawan2 selesai nyanyikan "Happy Birthday to you...."
puas hati...walaupun ibu sangat letih menyiapkan kek harijadi yang tak seberapa tu...namun, tak setanding kek2 lain didunia ni...ceewahhh...

Inilah saat paling gembira melihat senyuman Darwisy; 'tergelak besor kamu yer, anak...rugi tak ambik video...'


sporting pulak Darwisy sepanjang hari itew...selalu benar orang komen Darwisy ni pemalu..bla..bla..bla...ade jugak ayat tak sedap didengar...sikit pun ibu tak herannye...budak knows nothing..so, ibu akan tunjuk dan ajar...macam Mentor daaaa.... 'tunjuk ajarku sifu...' hehe..


Ini pulak sesi membaca doa selamat & tahlil....
ada satu masa tu ibu nampak Darwisy berdiri agak rapat dengan ustaz & merenung...
yesss....they are praying for u...aamiiin~

tak sempat pulak nak ambik gambonye...gambo yang ada tu Darwisy & abg Ibrahim tengah sibuk bukak hadiah...dah buat isyarat dari jauh supaya jangan bukak...tapi Darwisy balas dengan isyarat "nak bukak hadiah dulu"...haishhh..geram jugak masa tu...

alhamdulillah..makanan cukup & siap boleh tapaw lagi...antara menu pada hari tersebut ialah, LAKSA, BIHUN GORENG, PULUT KUNING+RENDANG AYAM, SAMBAL IKAN BILIS, SATAY, BUBUR DURIAN KACANG MERAH, DADIH, KEK CARROT, KUIH KARIPAP & JALA, AIR LAICI...

KEK HARI JADI : MOIST CHOC CAKE & RED VELVET CAKE

gambar segala makanan lupa nak snap...
layan aje gambar yang ade nii...





sesi suap kek ...gambar blurrrrr..







malamnye pulak...sesi membuka hadiah...












Baju tido...Hadiah dari atuk 'kite'






5 comments:

ashra said...

Wahh.meriah..
Hepi darwisy ye...banyak hadiah..hehe

Happy besday darwisy.
Jadi anak soleh ya..mudahan...
Ensem da die makin besar ni..

Nana said...

1st time celebrate mcm ni ash...
Seronok kemain die dpt hadiah menan....

Terima kasih, ash...(b.p Darwisy)...

semakin banyak akalnye pun iye jgk...

RedRose said...

happy belated birthday boy. huhuhu.
sonok tgk gambar2 hepi dia.

Nana said...

tq...:)

✿.。M.C 。.✿ said...

comelnye darwisy.. badan semangat sungguh.. lame dah x dgr cerita darwisy dan ibunya... huhu

Semoga Darwisy terus jd anak kebanggan ibu ye.. (^_^)

Click!!!Intersting...........!!!