...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog saya.
Ampun & Maaf andai coretan saya tidak menyenangkan kalian...
Blog ini dibina sekadar ingin mengisi kekosongan masa & melapangkan fikiran ini...



TQ To All My Followers

Friday, January 4, 2013

Burok perangai

Hari ke-4 di tahun baru; 2013
Dah sebulan jugak di ofis baru
Minggu pertama "makan gaji buta"...
Datang punch card, duduk, bangun untuk ke tandas, solat , makan...sharp pkul 5ptg...punch out...
Udah kejenye duduk sesaje...makanya aku dah create satu bad habit...TIDO KAT TEMPAT KEJE

Mengantuk tu perkara biasa...yang luar biase aku selamba badak tido kat meja ofis
Memang lena...

Memula alasan takde keje...sekarang tengah buat keje pun aku boleh TIDO...
Mata pun dah macam kena setting...pukul 10am ke atas & 3pm ke atas...time to sleep...
Boleh aku buat macam tak bersalah jer...muahaha

Rasa bersalah tu ada...tapi u know...i memang tak dapat nak menahan kengantukskan yang blh diibaratkan kelopak mata dah disapu dengan gam cap gajah...melekat!!!

Apepun...harus dilawan perangai yang burok niii...
Sebelum ditegur...lagi baik sedar diri...

#update : harga durian makin naik...Musang King dah cecah RM25/kg...D24 pun dah ada yang cecah belasan ringgit sekilo...

 

5 comments:

ashra said...

hehehe
tringat jaman sy masuk keje dulu.gtu la.tatau nk wat apa.nk tegur org pun brani x brani.udahnye melanguk je smpi abes waktu.hehe

Nana said...

hehe...tempat baru...keje baru...environment baru...kawan2 pun baru...tu yang segan sikit...

fieda said...

terutama time lepas mkn tghari mata lagi la mengantuk tak ingat..

fieda said...

terutama time lepas mkn tghari mata lagi la mengantuk tak ingat..

Nana said...

belum makan pun dah ngantok kak fieda...apatah lagi lepas makan...hehe

Click!!!Intersting...........!!!