...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Wednesday, November 28, 2012

hati berbelah bagi nak bertukar & layanlah gambo budak berangan tak sudah....






Semalam tercatatlah sejarah balik keje pukul 9pm...sampai rumah 11pm...
Berasap......
Puncanya bila tol SMART ditutup...jam kat Jalan Istana lah...apa lagi...dah lepas tu....sebelum susur masuk ke jalan Kuching, tanah runtuh lah pulak...
Sampai rumah...sangat letih...

Pepagi ni mujurlah rasa fresh & masih bertenaga nak drive ke opis...
Yelah...kan aku sedang menghabiskan masa terindah kat tempat keje sekarang...next week dah xde lagi....mustilah kena dtg keje...hehe

Moga cecepat la urusan pertukaran tu...
Bila tercerita tentang pertukaran ni...hati mula rasa berbelah bahagi...
Bukan kerana siapa, tapi untuk diri sendiri jugak...bukan lah jugak sebab sayang habis ngan tempat keje sekarang sampai takmo gi mana2...
Apapun terjadi...dimanapun tempat keje...siapapun di sekeliling...pasti itu yang terbaik untuk aku....
Allah knows the best...itu pasti...

tutup bab keje-------------------------------

nak cter tentang Darwisy...
berangan nak jadi baby semula...

layanz gambar budak sorang niii yer...





Katanya; "kepala Darwisy sakit la, bu...ni untuk baby kan...?"
Aku jawab, "ha, tau pun...Darwisy dah besor bapok ayah..."
Sambil dok tengok Darwisy berangan tu..."dah besar anak aku ni...panjang dah badan dia...sikit ari sedar tak sedar dah jadi anak teruna..."

okey yer...stop sini dulu..mau santap sarapan pagi...bye




2 comments:

ashra said...

Hehe..betul rin.
Di mana kita,dgn siapa keliling kita,allah da tentukan yang terbaik tuk kita jalani.

All the best..hehe

Wah..darwisy..hehe...chumel je die..eh,ensemm....da besar panjang ni ye

Nana said...

sekejap jer rasanya...dulu masa baby...slalu cakap; bila anak aku ni nak besar... :)

Click!!!Intersting...........!!!