...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Monday, October 15, 2012

Interview

Nervous...
Dah mula datang...

Nak kena intebiu 29 Okt 2012 neh...
Nak tak nak mestilah kena prepare gak kan...

Antara nasihat org berpengalaman...
Mesti jawab setiap soalan...walaupun salah jawapannya (hah???)
Jujur...(kalau tak...takut nnti makan diri balik...kang lagi susah)
Confident...tapi jgn over..nnti nmpak mcm kerek pulak...kompem kosong markah ko...dalam erti kata lain...kena humble la...(itu pesan penemuduga)

#sigh#

banyak betul keluhan aku ni...haiiisshh
sebabnye malas giler nak study...

sebab tu la kena sound "dah nak intebiu baru sebok nak ambik tau hal itu ini"
alahai~~
memang iye pun...aku ngaku...

pendek kata...
i'll try the best...
pepun...rezeki itu dah ditentukan olehNya...

mintak2 dipermudahkan segala urusan nanti~~Aamiiin...

10 comments:

pelangi chenta said...

insya allah pasti ada rezeki.tapi memang pun lumrah kan.esok nak exam ke interview baru arni rasa cam kalut dan barulah semangat datang nak study.pastu terasa pulak 'masa mencemburi kita'.walhal sendiri xprepare awal2.

do the best okay

Suraya Noor said...

good luck kak....tak kisah la last minute ka apa ka..janji masa interview tu,tau la nk goreng apa....hehehehe..

Nana said...

pelangi chenta, berjaman dah tak study...mmg malas...

Nana said...

suraya...nak goreng tu satu hal jugak laa...silap goreng...kompem hangus...hehe

Suraya Noor said...

haaa...btoi gak tu.hehehehe..takpa..goreng elok..myk cukup panasnya..api cukup saiznya...sudipkan elok2..hehehehehe...

ashra said...

Gud luck rin..
Insyaallah.....lancar punye k..
Jgn nebes sgt tau....relax aja...

Ecehhh.mandai je daku...keke..lama da tak gi intvw..kui kui

Nana said...

suraya, insyaAllah...harap2 sedap la...cukup rasa smue...hihi

Nana said...

tenkiu, ash...

nebes sblm masuk tu je...bila dah berdepan...nebes smue tu tercampak sendirinya...hehe..(hopefully)

saya ni pun 2nd time...ingatkan masa mintak keje ritu pengalaman kena intebiu pertama & terakhir...sekali kena lagi...nasib ler...mudahan murah rezeki saya...

✿.。M.C 。.✿ said...

Congrats Zu... nnt interview elok2.. nerbes2 jugak pepandai la control.. insyaAllah dipermudahkan.. honestly akak jeles.. huhuhu

Nana said...

M.C, tq kak su...

ala...jgn la gitu akak...zu ni pun tak tau lagi dpt ke tak...
byk saingan...senior kita pun masih ramai lagi...

Click!!!Intersting...........!!!