...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Thursday, August 30, 2012

Entry bergambar yang menggiurkan diri sendiri...

Ini 1st time lepak kat RBB (kejadian bulan2222 sudah...hehe..peram lama...)
harga memang padan ngan saiz+rasa burgernya...
puas hati!!!
kalau tak silap semua RM8 ke atas





RBB lebih sedap dari Burger Kaw-Kaw yang pernah aku makan neh

Burger kaw-kaw


 Tak larat nak mengomel panjang
Goyang iman pulak bila tengok gambo2 burger tu
Sebab dah tau rasanya kan...

Tapi...tetap nak share jugak ngan korang...

Dah berlambak orang jual burger bakor ni...
Tapi...mungkin rasanya tu yang aku pasti...memang tak sama laaa...

Nanti nak tayang burger bakor Abg Burn pulok...
Rasanya setanding dengan RBB...sama tapi tak serupa...
 Memasing ada kenunikan tersendiri...

5 comments:

pelangi chenta said...

burger nie dah pernah masuk dlm majalah 3.famous tue

Nana said...

banyak sangat dah jual burger bakar ni...tak tau la Rawang Burger Bakar masuk M3 ke tak...
yang kat shah alam tu ada la masuk JJCM...tp belum pernah try...

Nana said...

p/s nana kata kedai kek murah kt samudera tu rose bakery ke??
kita dah g situ tapi banyak xde barang xlengkap harga plak mahai dari bake well

IntaNBerliaN said...

alahaiii bestnya... sy yg tgk ni pun terliur...

Nana said...

IntanBerlian, itu la pasal...dah lama tak pekena buger bakor dah ni...

Click!!!Intersting...........!!!