...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Wednesday, July 25, 2012

Wordless Wednesday : Ini Lukisan Pertama Darwisy bertajuk "Orang Lidi"




10 comments:

pelangi chenta said...

dulu anum lukis orang lidi memang betul2 lidi.

Mrs. Amad said...

die lukis kat mane ni kak?sy dlu lukisan pertama gambor monalisa..maklumlah berseni..muahahahahah!!

Nana said...

palangi cinta, agaknye die nampak akak jer time lukis tu...jadi tebal semuanya...kecuali kaki & tangan jer lidi...

Nana said...

Mrs. Amad, akak ambik kat Android..namanye 'doodle toy'..

vahvahvah...monalisa tuuuu...hihi

Norzie hany said...

Salam kenal n follow sini.
Good luck dear.
Semua peserta yang join akan dapat hadiah.Jemput join ye.

http://norziehany.blogspot.com/2012/07/lagi-hadiah-kuiz-kasi-bakar-lagi-jom.html

Nana said...

Norzie hany...tenkiu...
Nanti saya join k...

~ yus ~ said...

ni lukis guna apa ni?

Nana said...

yus, guna 'doodle toy'...download kat android...siap ada bunyi2 lagi setiap kali kita buat garisan ke ape ke...hehe

ashra said...

Hehehe.sgt chumel la lukisan lidi die...
Auntie ash bagi A++ hehe

Nana said...

tq manyak2 yer aunty ash...

tak tau la lidi ke tak ni...hihi

Click!!!Intersting...........!!!