...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Monday, July 30, 2012

Kelly's Life Giveaway

bakal dimiliki oleh 3 follower bertuah

Ini 1st time join GA yang Kelly anjurkan...& harapan saya sudah pastilah nak jadi follower bertuah tu kan...eeeehihihi

Belum pernah try pun produk tu..walhal dah lama jugak simpan dalam wishlist. Jadi, inilah peluang kan...mana tau rezeki saya. 
Pernah satu hari tu time jenjalan kat KLCC, sorang promoter kasi try bau lotion Crabtree & Evelyn ~ Lavender neh. Hurmmm...terus jatuh cinta!
Saya hampir nak beli jugak...tapiiiiiiiiii...ada keperluan lain harus didahulukan masa tu. Jadi...terpaksa simpan dulu dalam wishlist.(",)

Bila Kelly sangat bermurah hati offer Crabtree & Evelyn Travel Pack untuk GA kali ini, kenapa tidak saya join sekadar nak mencuba nasib...kan....kan...kan...

Kalau yang belum kenal...Kelly neh memang suke jer buat macam-macam tawaran. Baru-baru ni pun Kelly dah sedekahkan (maksudnye percuma la) neh...




Gambar semua neh...saya ambik kat blog Kelly...dengan keizinan hokey...

mujurlah saya tak suka kasut-kasut & aksesori macam tu...kalo tak, nak jugeee...lagi-lagi free kan...(",)

korang boleh la pi terjah blog Kelly. Nak tengok hasil kerja tangan Kelly membuat kad harijadi, keychain (felt craft)? Lagi...................Kelly ni jugak pandai masak tau...siap ikut kelas masakan lagi tu...

Yang paling menarik bagi saya ialah........Red Velvet Cake neh.... 

bila la nak cuba buat pun tak tau...
Last skali nak kasi tau sama korang...Kelly ada 'New Baby' tau...yang diterbangkan dari USA...kalo nak tau...harus ke sini dulu...then kat sini untuk lebih lanjut lagi...

Okeyla...sekian untuk kali ini...

Eh...terlupa pulak.......Kelly pesan "Don't forget to include : I like to read Kelly's Life blog because..............................."

Khas buat Kelly, Saya suka baca blog Kelly's Life kerana saya suka baca pengalaman Kelly bercuti di luar negara sambil cuci mata tengok negara orang yang entah dalam mimpi pun tak dapat pegi...& lagi cuci mata tengok barang2 branded yang jugak entah bila boleh dapat tu..

Ok...sekian untuk yang ke-2 kalinya..

p/s : nak join jugak...? klik la ayat bawah gambar kat atas sekali tu..tak pun klik la mana2 link kat dalam n3 ni untuk ke blog Kelly's Life...Gud Luck!!!

6 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wahh bestnyaaa..nk gi terjah blog kelly lah jugakk

Nana said...

Rina, pi terjah cepaaatttt...hehe...tarikh tutup lambat lagi kot...:D

ashra said...

Wah..memacam ye ada.

Gud luck rin.
Mudahan bertuah rezkinya..

Nana said...

ash, hehe...tq...:D

IntaNBerliaN said...

wah bestnya....

Nana said...

IntanBerlian, hehe...wish me luck!

Click!!!Intersting...........!!!