...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, July 24, 2012

Jiran aku dah pasang tinted kat tingkap...cover full face tuuuu!!!

Lunch time!!!!(bersorak macam boleh makan jer...)
 
Boring sungguh hari ini...so nak cter2 kosong pulak...(lagho namanya neh...haisshhh)
Bese la kalo duduk berjiran neh...kalau jiran tukar kereta baru...sebok la dok jengok kat tingkap...sambil cakap, 'uuuuiiiiihhhh...kak temah tukar kete baruuu'...kepoh la kate ko...


aku pun sama la...kepoh jugak neh...
mau taknye...tercabar la aku...sebab aku yang start pasang tinted kat tingkap dulu.... tapi cover half face jer...sekali jiran kat depan neh pasang tinted siap cover full face lagiii...
dah la pasang time aku takde...nak surprise ler tew...konon2nya...miahaha...
ape nak kate lagi..."anda BERJAYA!" aku terkejut sikit ler...tengok tingkap ko tu...


tengok tuuuuu...memang tak nampak muka die dah...siap 3 helai kertas A4 ko gune...
tinted yang aku pasang tu boleh main cak-cak lagi kan...

ko tauuuu...mula-mula nak pasang tinted ni...
aku risau ko terasa...jadi aku tutup separuh jer
ni pun bukan ape...nak cover tebiat burok aku neh...
kang senang sikit nak korek hidong ke hape ke...
nak menggeliat sambil regang-regang otot ker...
haaa..ape ko tauuuu...

ni dari sudut yang lain pulak...lu cover baik punyer bro!!!memang aku takkan perasan kewujudan ko...theeeeeee 




Bulan Ramadhan ni elok la juga...kita jaga mata, telinga, mulut & semuanya laaa...
Bukan perut jer pose tau...

notakaki1 : KAMI MEMANG PEMALU...



notakaki2 : orang pertama duduk kat depan aku ni dulu lagi hebat tau...letak CPU atas meja...memang super duper PEMALU...

~hati suka (",)~

6 comments:

pelangi chenta said...

huhuhuhu....sangat advanced 'jiran depan' akak tue

Nana said...

hehehehehehehe...tu la pasal..melwn tokey dah tu.

Mrs. Amad said...

hahahaha..jap g nak melawat tapak la..

Nana said...

owh...patut la tadi ckp nak melawat tapak...hihi...

ashra said...

Hehehehe....
Full cover lagi mahal rin.keke...

Macam macam hal..tergelak sy baca

Nana said...

ash, hahaha...tu la pasal...import agaknye tu...

Click!!!Intersting...........!!!