...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, July 3, 2012

Bersantai hujung minggu

Seksyen saya telah mengadakan aktiviti "Bersantai Hujung Minggu", ari Ahad lepas (01 Julai 2012)
Sesi bersantai ni kami buat kat PD bertemakan kaler merah (tengoklah nanti...ada jugak org yang tak ikut tema (",))


yang dukung baby tu my 1st boss



Emily is Sarawakian...

laut

cantum getah

getah sape paling panjang?

hidung sape paling mancung?haha

my 2nd boss with budak comel mata bulat... fayyadh

jigsaw puzzle

my 3rd boss...

Darwisy malu nak bergambar

malu-malu kucing jer

barbeque

Emily again... with Darwisy


mereka & makanan

semangat berbarbeque
sila teleng kepala anda ke kiri
kami semua
 Sekian.

Notakaki : motip sebenar macam nak perkenalkan boss saja...

20 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

syok nyer!

ashra said...

Wah..meriahnye....nampak happening.
Lagilah tepi pantai kan....

Best!

pelangi chenta said...

boss besar xde pic pun kak

Nana said...

Mrs.Eady...hihi...biase2 aje...

Nana said...

Ash...tepi pantai memang best...
cuma panas sikit...
semua yang pegi tu spoting...tu yg nampak happening agaknye...:D

ehehe

Nana said...

pelangi chenta...boss besar ade cuma lupe jer nak introduce...

Mrs. Amad said...

jeles.timekaseh.

Nana said...

hehe..takpe...tggu kelab buat pulak...hehe...

Aju Mohit said...

wahhh bestnya bersantai tepi pantai ye, budak2lah yang paling happy sekalik kan, salam kenal jugak ye, kat blog saya memang takde button follower tu, dah musnah sejak pindah dari blogspot huhuhuhu

IntaNBerliaN said...

alahaiii syoknya dapat bersantai macam ni..... dah lama x g duk tepi pantai camni... tp tu la, dah kat sini susah pulak nak jumpa pantai.. :-)

ain dzaya said...

bestnyer..dpt mengeratkan silaturahim..tang hidung mancung tu..ain klu join rasanya awal2 lagi da kene kluar ^^

Nana said...

Aju mohit...aah...bebudak la yg paling happy...
patut la...jenuh mencari...hehe

Nana said...

IntanBerlian...suke gi pantai jugak eh...
sblm bersalin blh la plan trip ke pantai...coti2 malaysia...:D

Nana said...

ain dzaya...akak ni tak join pun...buat2 bizi jage anak...wakaka..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

famili day? ramainya boss dia :)

::NureeN:: said...

sronok amat... klau dpt join jgk mmg hepining nih...

Nana said...

Rina...3rd boss tu yang skrg ni...
1st & 2nd tu ex-boss...hehe

Nana said...

Nureen...mereka tu semua mmg happening....:D

zOeY zAu YaH said...

nampak meriah =)

Nana said...

zoey, hehe...

Click!!!Intersting...........!!!