...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, June 19, 2012

touch up gambar

semalam saya buat-buat takde keje je kat opis
so, saya telah men'touch-up' gambar saya & Darwisy
bagi nampak meriah uolls...hihi
orang lain ingat saya ni tekun sangat buat keje
rupa-rupanya......................
 lepas siap jer...ermmm... 
'boleh tahan comey gak kan...'
bajet lawa sangat...jadinye saya pun set as wallpaper hfon

balik keje petang semalam, En Fandey dah tegor
'cantik wallpaper...?'
hihi...lawa la sangat...

saya tunjuk lagi gambar neh...


 dan gambar neh....


memang meriahkan uolls...?
hehe

bila tiba waktu beradu
En Fandey pulak la yang pegang hfon
die tanya saya macam mane buat gambar mcm kat atas tu

then, saya bagi die satu job
eceh...mcm bes jer bunyinye
job tak berbayar!

 saya kata saya nak tido dah...
besok pagi ape yang saya nak...
gambar saya tuh di'touch-up' sampai jadi meriah uolls...kuikui

okey tak ni...?
 v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

bangun pagi tadi...
saya senyum macam neh...



bile tengok gambar saya dah meriah mcm tu

tapi kan...saya terkekek-kekek gelak sensorang
bila tengok gambar die neh...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 v
v
v
v
v
 v
v
 


die bajet die ganassss lah tu...
kalo tunjuk kat Darwisy, mesti dah tak kenal ayahnye...

uolls, terima kasih yer singgah sini!!!
nanti, datang la lagi...(",)



Click!!!Intersting...........!!!