...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, June 19, 2012

murah rezeki saya...rezeki saya murah

Murah rezeki saya arini.
Saya dapat ini from my colleague, Dila
(tq Dila)
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Terasa mau makan stoberi cicah coklat la pulak
Ermmm..yummylicious!
Tentu sedap
 
Ape kate cairkan CAMIOR tu jer buat habuan cicah nnti
hihi
 
Dalam masa yang sama saya sedang memikirkan ini
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 
 Semoga Allah permudahkan urusan saya yang ini
Kawan-kawan, doakan rezeki saya murah yer
 
Ini bukanlah suatu yang pasti
Cuma saya meletakkan sedikit harapan untuk berada di paras itu
 

6 comments:

pelangi chenta said...

alhamdulilah murah rezeki.so org yang post 32 akak nanti naik pangkat ke

Nana said...

tak tau lagi anum...dapat ke tak tu...hehe...

32 kat unit akak tu katenye mcm confirm naik 41...

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah... murah rezeki :-)

Nana said...

alhamdulillah...:D

ashra said...

Alhamdulillah..mudahan terus murah rezki ye

Nana said...

Tq ash...mudah2an...aamiiin

Click!!!Intersting...........!!!