...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Monday, June 25, 2012

Makaroni bakar_terliur time pose

Satu lagi makanan yang teringin nak makan time pose ritu...

Makaroni bakar...


resepi aku google & terjumpa kat 1001resepi.

Ini daging hancur yang dimasak ala-ala kuah spaghetti sauce yang selalu korang makan tu. Tapi ni masak kering.

Ini pulak cream sauce yang digabung dengan full cream milk + dedaunan herba + telur

Cheese

Sedang dibakar

Cheese dah nampak kekuningan...itu tanda dah masak

Siap dihidangkan

Puas hati dah dapat makan...(",)

10 comments:

pelangi chenta said...

wah.....dah makan yer

Nana said...

aah..weekend aritu akak try buat...
nanti kalo rajin akak buat lagi...tapi untuk anum tak letak cheese..ok...hihi

zOeY zAu YaH said...

skang saya lak teringin nk mkn huhu...sedapnya..

Nana said...

Zoey..akak dah abih kempunan..
Aritu mkn dah puas.byk gler

IntaNBerliaN said...

ooo sedap ek.. xpnh try mkn lg.. :-)

ashra said...

Menarik ni...
Lagilah dalam bentuk comel2 ni.

Nasib kita tak berjira..kalu berjiran..mmg tak malu saya dtg ngendeng..hehe....nak masak malas,tau nak makan je ni..hehe

Nana said...

IntaNBerliaN, kalo suke makan spaghetti & seumpanya...tentu suke makan mkaroni bakar neh...hehe

Nana said...

Ash...hehe...kamu lagi pandai masak...kalo buat mesti menjadi...=P

Opkos ler..kalo jiran...mesti smpai depan pintu rumah ash...mase tu Darwisy la kena tlg hantarkan...hihi

pelangi chenta said...

nana: wow..nie yang syg lebih pada akak.no more cheese utk anum tau

Nana said...

anum...hihi...
akak tau pantang larang anum tu...hehehehehe

Click!!!Intersting...........!!!