...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Friday, June 15, 2012

Header baru saya

^akhirnya tercapai jugak niat hati saya nak ade header bergambar, kuikui
^aha...saya tahu tak cantik
^bukan guna photoshop ke hapenye
^saya edit gambar kat.......ah!malu betul nak cter
^jeles tengok orang lain punye header
^semuanye comey2
^tidak le kelabu macam header saya
^tapi...saya rase berseri sikit blog saya hari ni
^baru lah orang boleh kenal tuan tanah kedaung ni 
^tak kenal maka tak chenta!(",)

^ekceli banyak benda nak kena renovate kat blog saya ni
^cuma saya ni tak tahu & malas nak cari
^ade sesape yang baik hati nak bagi idea tak?
^pertama sekali  'navbar' saya ni sempit sangat 
^n3 saya pun macam terkepit-kepit je
^sidebar pun sama la

*ok lah...sampai sini saje
*mestii hepi2 aje arini yer
*esok kan cuti
*enjoy ur day, buddies

4 comments:

pelangi chenta said...

wahhh buat dekat mana tue
naik2 opis jek buka blog akak terus tertengok "wow...header baru gitu"

Lizan said...

cantik laaa... apa lak tak cantik..siap melayang2 lagi gambar atas laut tu haa.... saya pun dah berapa ribu-riban kali tukar header, asyik jer la bertukar fikiran..ntah apa ntah...hihi

Nana said...

pelangi cinta, haha...jgn tanye buat kat mane yer...segan den...
hehe...berwajah baru la sikit kan...hihi

Nana said...

Lizan, trimas ya...
Saya ni 1st time tukar...
Memang malas sangat nak cari idea...:D

Click!!!Intersting...........!!!