...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Friday, May 4, 2012

Tak sihat...

IbuDarwisy ni macam chipsmore tak...?
Kejap ada kejap takde

Ok uolls...Allah swt sayangkan saya...Alhamulillah...
Why?

Setiap kali diuji tak kira dalam ape keadaan sekalipun
Itukan tandanya Allah sayangkan kita
Allah mahu hambaNya ingat kepadaNya

Okies...ekceli almost 1 month saya tak syihat
Bermula dengan tonsil bengkak - berlarutan sampai 3 minggu
Pastu muncul pulak selsema 
Dan tak lupa satu lagi sahabat kamcengnya iaitu batok
Haa...complete kan...

Dah tak tahan sesangat baru gi klinik...huhu...
Then, baru tau saya demam rupenye
Badan berpeluh semacam je
Sekali cek temperature naik pulaks
 So...ari senin saya MC...
Doc kate die kasi ubat yang super power punyer
Ape2 ajelah Doc...asalkan saya sihat sudah

Hari ni...tadi...saya dah gi klinik...folo up...
Ambik darah, cek BP...
Darah clear...BP pun dah turun cuma masih di peringkat berjaga-jaga
Jadinya...haruslah saya jaga makan, minum...jaga emosi dan segala laa... 
Suhu badan pun dah normal...yang tinggal selsema dan batok saje

Mudahan cepat recover itu batok dan selsema
Saya mau kiss pipi, hidong, mata, dagu dan dahi anak saya...
Heh..heh...semua pun nak kiss

3 comments:

deno said...

semoga cepat sembuh... insyaallah. :)

ashra said...

Moga cepat sembuh k...take care

Nana said...

tenkiu deno & ash...
hari ni pun masih belum sihat lagi...huhu...

Click!!!Intersting...........!!!