...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Friday, April 6, 2012

Hari ini dalam sejarah...& Layan gambar si 'Idong bucuk...'

Hari ini dalam sejarah. Aku bawak bekal. Kawan2 pakat makan kat luar. Aku? Dok sorang2 di opis. Toleh kiri...Toleh kanan...takdo orang daaa..Sonyap2 den bukak bekal...

Bukak penutup taperwear. Dah dari azali lagi, bekas plastik semuanya panggil taperwear...Brand cap ayam pun panggil taperwear. :B

Aku pandang sejenak kat lauk yang aku masak tadi...Sambal bebola ayam...Sedap ke ha? Pagi tadi, sebelum tutup api dapor, aku colek sikit...rasa sambal aku tu masam. Brrrrrruuuurrr...rasa lidah udah songsang nih... Mau taknya...sambal+flourida...gosok gigi sambil tumis cili. Inilah dikatakan 'multitasking'..waahahaha...kau ado?

Alhamdulillah...dah kenyang pun...semua bebola dok dalam perut sudaaa. Rasa masam? Owh, tidak lagiiii..kesan flourida sudah habis...

Bila banyak masa gini. Espesyelli ari Jumaat...entah ape nak buat pun dah tak tau. FB pun dah kena sekat. Setidaknya boley gak tengok2 gambar...bace2 status kengkawan. Makan tadi 10 minit dah siap. Selebihnya...aku bukak la album gambo yang bertimbun aku save kat hard disk tu. Ranking #1 gambar paling banyak tentulah Darwisy yang pegang. Macam2 rupe ade. Nah...ni aku nak korang tengok antara koleksi mimik muka yang paling suke Darwisy buat. Dari dulu sampai le ke besor ni. Eh..belom cukup besor lagik ni...sunat pun belum...jangan cuba2 nak kenen2 ngan anak dara kome yer....hihi...gurau pun tak boley...Meh2...layan gambo ni...


















Ni aku panggil 'idong bucuk'







Op..op...op..sampai sini jer...
Pelan ke besor...makin mantap idong bucuk die...macam kene renyuk jer batang idong tu

Bawah ni...gambar kami ber-3...versi tak nampak muka
Itulah seni bergambar namanya..

















Lembaga sapekah itu yang paling besar...?

notakakikakakku : hari ini dalam sejarah...sebabnya Ari jumaat aku tak keluar

2 comments:

Edura Hanum said...

nie time akak pregnant selalu wat camnie atau ada terkenan nie?
hehehehhee.kekadang takut juga dgn tabiat sndiri even sesuka jek wat mimik muka camtu.
sat lagi terkenan kat anak sendiri susah pulak

Nana said...

takdenye akak buat camtu anum...
buang tebiat namanya tu..haha...
ni ibu ayah yg syok2 suruh anak buat macam tu...udah lekat sampai ke besor...

Click!!!Intersting...........!!!