...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Thursday, March 22, 2012

Kuarters Part II : Tolak tawaran

boleh jadi kamu membenci sesuatu,padahal ia baik untuk kamu, (al baqarah 216)
barangkali kamu tidak menyukai sesuatu padahal ALLAH menjadikan padanya kebaikan yang banyak ( an nisa 19)

Tawaran kuarters aku dah tolak... :,(
Sayang kan...? Dapat teres pulak tu...
Takmo pikir banyak2...sebab keputusan ini mungkin yang TERBAIK buat semua

 Mujurlah En Fandey sangat memahami
Hati aku pun takde la rasa terkilan sangat
Bila itu yang terbaik untuk kita, pasti Allah permudahkan segalanya

Almost 11 years menetap di Jalan Ipoh, KL...
Pastilah berjuta kenangan tercipta di sana
Dia enggan berpindah, mungkin tak nak terima perubahan
Sebagai anak, apalah yg lebih baik daripada taat kepada Ibu Bapa...?
Sebab, me also have a son yang sedang membesar & bagaimana keadaannya bila satu hari nanti aku pulak yang hadapi situasi yang sama
Ape pun, En Fandey very chill yo!!!
Haih...Tu yang buat sayang sangat tu...hihi

Maybe one fine day, kami akan berpindah jugak...ke rumah sendiri pulak ke... :)
Mudahan dimurahkan bahagian rezeki yang itu
~aamiiin~


3 comments:

ashra said...

insyaallah..
mudahan keputusan yg dbuat pasti mdatangkan kebaikan ;)

Mrs. Amad said...

dah tolak..??hmm takpela..Allah knows d best!!

Nana said...

ash...mudah2an...

mrs amad...aah...sadis jugak mula2..tp, ape boley buat...

Click!!!Intersting...........!!!