...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, December 20, 2011

Percutian di Pulau Langkawi


Pagi ni...darwisy terbangun awal...
Terdengar soundtrack Ombak Rindu...
Subuh hari Ibu dah layan jiwang...ekeke...
Ambik mood sblm gi keje...

Tengok tajuk yang skema tu...dah tau kan..ape yg aku nak share yg korang...ngeeeeeee
Dah lama peram gambar2 ni...so, sementara ada mood rajin ni...nak share ngan korang pic masa kat Langkawi ritu
(boleh dikira macam celebrate our 4th anniversary IN ADVANCED...(^,^))


Kalau gi Langkawi, tak hambik gambo ni...kire tak SAH percutian tu...


Gambar kat bawah ni...mase kat cable car
Baik hati sungguh anak aku ni...

Fish feeding
Rabbit feeding
Peluk kamu ketat2...
Ni kat stesen 1...cantik kan...
terbalik daa...
KAMI
Berebut teropong
Ini pic kesayangan aku...




Ini pulak gambar2 yg sewaktu dengannya..sila layan dengan penuh penghayatan...ok!
@ Pantai Tengah
Hijau yg mendamaikan



Perigi Mahsuri...ni je air yang ade buat basuh kaki Darwisy yang berlumuran pasir tu...
Beras terbakar

Pantai Cenang...(nak stay chalet kat sini pulak next time)
Ini sajalah gambar yg dapat diupload mengikut tahap kerajinan & kesabaran yer...
Adakah terlalu banyak sehingga ada yg mengatakan aku nak menunjuk???
atau...sikit benor sehingga aku kena kutuk si kedekut???
Pepun..harap korang enjoy...& kpd yg belum pernah sampai & plan nak pegi tu...semoga dapat memberi gambaran kpd anda suasana kat Langkawi nun...wokeh!

Untuk nak citer tahap ke’best’an percutian kat Langkawi...mase kat airport Langkawi lagi...en suamiku dah plan nak pegi lagi tahun depan (kire best sangat la tu)...banyak lagi tempat yg belum kami jelajah...
Nak pulak time kat cable car...terasa besar sangat kuasa Allah swt...dapat tegok pemandangan yg indah tu...

Percutian di Pulau Bali

8 comments:

Edura Hanum said...

anum xsampai lagi
next vacation kena jejak juga ke langkawi walaupun sekali seumur idup

Rin_Aff said...

aha...bg akak mmg berbaloi gi bercuti kat sana...
kalo pegi blh pesan DAIM...haha

hunybie said...

2,3 arini k.zu asyik omomombak rindu je...hahaha....mmg dasyat penangan muvie ombak rindu ni...hehehe

mizah said...

kedekut sebab kecik sgt gambar, tak jelas n tak puas tgk tau...hihi

Rin_Aff said...

hunybie, hahaha...
lagu die tu..meruntun jiwa...

mizah, hehehe...blh klik gambar tu utk enlarge...okes..
pasni mesti puas tgok...hik3x

zOeY zAu YaH said...

bestnya...

Rin_Aff said...

zoey, dah dekat...mesti slalu pi sana kan...?

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.


Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Click!!!Intersting...........!!!