...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Wednesday, October 19, 2011

Wordless wednesday : HIHIHI...HAHAHA



Saat ni...sangat geram nak tarik topi atas kepala tapi my dad pegang tangan saya kuat2...

10 comments:

nabilah_2908 said...

hehehe..comel.. :)

Rin_Aff said...

(",)..tq

ashra said...

cute..cam koboi la =p

Rin_Aff said...

nasib baik ash cakap macam koboi...
tak macam pompuan...

sebab bila dah besor ni...ramai yg tegor muke dak darwisy ni macam pompuan..huhu..sabor aje la yer...;P

Gen2Merah said...

alalala.. comelnya.. semoga dia membesar sebagai anak yang soleh..

Followed sini ke 179 ye..

salam ceria mama

Rin_Aff said...

Gen2Merah, tenkiu...
mudah2an...aamiiin...

tq again sudi follow...

:P

Gen2Merah said...

terima kasih mama.. (",)

ashra said...

salam rin,
hehe...

tulis kat sini takpe ye..

=) nak resepi black forest dalam BM?hehe.saya tak salin dalam buku.duk buka lappy,bukak website tu,duk lah bancuh sesatu kat sebelah lappy. =p

::NureeN:: said...

heheh comel.. tp betul la anak2 masa baya ni mmg susah nk pakaikan topi asyik nk tarik ja.. ;)

Rin_Aff said...

ash, ok..boley aje...
takpe ash...nanti saya akan bukak google translation..hahaha

nureen, tq...
betul tu nureen...ingatkan dah biasakan dari kecik pakai topi, die ok jer...tapi bile dah besar sikit...takmo jugak....

Click!!!Intersting...........!!!