...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Monday, October 10, 2011

Weekend : time to jalan2

Semoga semuanya ceria2 hendaknya...

"Ha...Tangkap gambar kami yer..."

Hujung minggu yg lepas...kami tukar selera pulak...
bukan ke Wangsa Walk lagi...
tapi Mid Valley pulak...
dah 2 hari ayah postpone nak bawak Darwisy jenjalan....

Ayah senyum sebelum drive yer...tapi Darwisy control encem pulak...
 
tibe je kat parking Mid Valley... mase nak turun kete...Darwisy dah mintak dukung...
owh...ni serah kat ayah la...
tapi...utk kali ni...ayah ugut nak balik kalau Darwisy takmo jalan sendiri...
hehe...akhirnya budak itu menurut juga...
Darwisy dah besar...mane boley dukung lagi....

 pusing2...turun naik escalator...& singgah sini sekejap...

~Dinasour~

tak masuk pun...cuma tengok dari luar aje...
sebahagian drpd permainan kat sini, Darwisy boley main free je kat Giant atau Taman Metropolitan kat rumah tu....:P

Berhadapan MegaKidz
~Hugs~
Thomas

 lepas tu..masuk sini pulak...
dapat tengok muka Darwisy sangat teruja time tu...
Sangat kabur....ini aje yg ade

 tapi tak dapat nak ambik gambar utk nak share kat sini...


main tu main jugak....
tapi tak lupe jugeeee...

"Saya dah dapat ini...."

"Meh ibu ajar"
Komen Cikgu : "Perlu tingkatkan usaha"
~Sulk~ ayah marah...alolo....Ibu always by ur side, dear!!


4 comments:

Edura Hanum said...

anum dah masuk pets wonderland.kalau nak beli binatan peliharaan blh ar beli kat sini.

tapiii anum geli tengok mickey mouse vs hamster.
kecik2 ada warna putih itammm pun ada

Rin_Aff said...

akak geram ngan anak kucing parsi..
friendly sangat...

tapi mahai sesangat..kalo tak silap rm1300...

suami akak suke hamster...tapi akak pulak sebaliknya..bau kencing die...tak tahan..

ashra said...

samlah kita..
kalu weekend je,mesti nak keluar,gi mall kalu takder plan lain.hehe

ye la kan..kalu duk umah je,boring si anak..hehe

Rin_Aff said...

weekend la masa ibu & ayah nak habiskan masa sepuas2nya bersama si kecik kan...
macam saya ni...dua2 bekerja...
weekdays, sebelah malam je ade mase ngan anak...

**dlm hati : "best gak jadi suri rumah je...jage anak 24hrs...eee...syoknya ;)"

Click!!!Intersting...........!!!