...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Monday, October 3, 2011

Tengok wayang

Akhirnya tengok juge ceghite Bini2ku Gangster jam 5:30ptg semalam...
Ermm...boleh tahan aje jalan ceghite filem ni...bessss jugeeeee

 Nak tonton ngan sape lagi...???sentiasa ber-3 la kami...
cuma...Darwisy dah menggeliat; tak dok diam pada minit2 terakhir tu...
habih tergagau kepala abg kat depan aku tu...tangan Darwisy takleh dok diam dah time tu...
kaki pun same...ditolak2nye kerusi org depan...
sian abg tu yer...trus tak bersandar kerana penangan Darwisy...


pale kena ketuk time babak ni...huhu..akukah yg bersalah...???
sempat aku mengusik somiku; mintak die ajuk gelagat & suara manja Sam tiap kali berjumpa ngan 1st wife die tu...
ahak..hak...hak...

2 comments:

ashra said...

bes jugeee ye..
emm..tgh pk gak ni,baloi tak tengok.

masa tgk kongsi kat astro first,kurang sket lahh...banding kl gangster,rasa puas bayar astro first tu.keke

Rin_Aff said...

ash, kongsi tu gangster lawak...ade gak tgok ritu...tp kl gangster memang suke...:P

Click!!!Intersting...........!!!