...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Monday, October 3, 2011

Kisah di penghujung malam minggu

2 hari cuti...Sabtu & Ahad....ape aku buat ntah...dah memalam hari; esoknye nak keje baru terhegeh-hegeh nak gosok baju...gosok baju depan tibi...sebab nak layan Stanza Cinta episod akhir~~

ni la keje last minute namanya...& antara sipat2 org yg sememangnya maleh nak keje...haha (gelak versi jahat)

Dan setelah berepisod-pisod drama Stanza Cinta tu...episod akhir tu jugak yg gediks sgt nak tengok tuuu...
Memang dah peel macam tu...time blajo dulu kan...org bace novel, aku nak bace jugak...tapi dpt je novel...aku trus bace pages yg akhir skali tu...nak tau jln penyudahnya ceghite...yg lain2 aku skip je...




sedey gak ler kalo betul2 layan semalam...tapi, tak sempat nak sedey...ade je iklan2 yg mengganggu konsentrasiiku...seperti; "nanti buat telur hancur...Abg nak makan ngan roti.."
"bancuh susu...bla..bla..." "nana, hang...bla..bla.."

tapi rasa tak best la..hero mati...cuma saat2 Amni terasa kehilangan Irfan tu...aku tertacin jugak ler...seperti aku jugak merasa kehilangan tu...

Dan...malam tadi aku akhiri dengan santapan telur hancur bersama roti gardenia...tergoda tengok anak beranak dua org tu makan...

Gambar Hiasan aje yer

3 comments:

ashra said...
This comment has been removed by the author.
ashra said...

samalah kita rin.
orang baca novel,sibuk nak baca gak.
tapi kurang sabar saya ni.baca tgh,terus baca akhir.bila nak baca dari mula balik,da malas.keke

Rin_Aff said...

hehe...same ler kite...(^-^)

Click!!!Intersting...........!!!