...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, October 25, 2011

Bukan sekadar menghadiri jemputan

Sabtu lepas, 'makan free' di Galeri Shah Alam...
 bandar Shah Alam yang tak berapa besar tu
memudahkan pencarian lokasi tersebut...
Walaupun 3 tahun dok main area tu....tak pernah perasan pun ada Galeri kat situ...

Sesampainya di sana, memang tak sabar nak makan..
laparrrr sangat...
alhamdulillah, makanan yang disajikan sangat la sedap 

Selalunya..kalau pi kenduri mana2...lepas makan...dok sekejap...then, terus balik jer...
Tapi..untuk kali ni..lepak-lepak dulu...
& bertukar cerita
Apa yang dapat diungkapkan...
ini...bukan sekadar menghadiri jemputan biasa...
Malah..pertemuan ini...
menggamit sejuta memori dalam hidup aku...
kenangan itu sangat terkesan di hati ini~~

(Dulu kita pernah mengharungi suka duka bersama)
Pengantin sangat cantik..(suka ngan pelamin diorg yang berbentuk cendawan itew)

Ex-schoolmate (Liya & Farish)
p/s:Hanya orang yang berani GAGAL DENGAN TERUK mempunyai harapan untuk BERJAYA DENGAN HEBAT sekiranya dia mempelajari sesuatu daripada kegagalannya itu.

10 comments:

::NureeN:: said...

mmg cantik.. best dpt jumpe kwn2 lama ;)

Rin_Aff said...

;P
Sangat rindu~

zOeY zAu YaH said...

cantik pengantinnya..tetiba tingin mkn kenduri haha

Sekamar Rindu said...

salam..

selamat pengatin baru pada kedua2 mempelai.

Rin_Aff said...

zoey zau yah, tunggu cuti sekolah nanti...mesti ramai yg buat nasik minyak...hehe

sekamar rindu, terima kasih bagi pihak pengantin..(",)

PinKy MoMMa said...

macam unik jer pelamin bentuk cendawan..tapi tak nampak sepenuhnya..nak tengokkkkk...

ce tunjuk full yang ;)

Faz Abas said...

owh, tak tau pun ada galeri shah alam, walaupun duduk shah alam dah lama :(

jemput singgah ke www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

Rin_Aff said...

pinky momma, gambar yg ade kat saya memang takde yg full nampak cendawan gergasi tu..hehe..sorry darl!

Faz, agak tersorok & tak menonjol sign board nya tu...hehe

alang said...

oh yeah sy didlm pic itu..yg paling cumel! :p

like..like 'Hanya orang yang berani GAGAL DENGAN TERUK mempunyai harapan untuk BERJAYA DENGAN HEBAT sekiranya dia mempelajari sesuatu daripada kegagalannya itu.'

Nana said...

alang...hehe...suka3x

Click!!!Intersting...........!!!