...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, September 20, 2011

Jamuan Raye kat Opis - Terbongkar sudah fitnah itu

Hari ini berlangsungnya Jamuan Hari Raya 2011 kat opis aku...Terasa kekenyangan yang tak terhingga...

Dari pagi dah pastikan perut nii banyak space untuk dipenuhi nanti...hihi...burok perangai...
so breakfast roti sekeping aje...
Namun tak sia2 mengkosongkan perut ini...nasi beriyani+ayam masak merah, rendang ayam, satay dan bermacam desert yang urrmmmmmm...yummy...semua dapat rase...

Terasa keriangan dengan gelak tawa kengkawan yg nakal dok menyakat orang...
Tolong hidang makanan, bukan takat dalam pinggan je...dalam mulut sekali...

Dan...upacara penutup disudahi dengan aktiviti tapau mengtapau makanan yg terlebih tu...
Membazir kalo dibiarkan...hehe
--------------------------------------------------------------------------------

Tengah dok tersadai atas kerusi dek kerana perut yg penoh ni tadi..tetiba muncul seorang hamba Allah meminta maaf dengan aku...
Bergenang sikit ayor mate teman ni....almaklum la...ari raye kan sebulan...
Tapi..yg ni lain sikit minta maapnye...siap mengaku lagi kesalahan ape yg dah dibuatnye....
Ni yg buat menyentuh hati ni...siapa aku untuk tidak memaafkan...???

Betul la ape yg detik hati aku berkata selama ni...
Pandangan mereka setiap kali berselisih bahu dengan aku...lain sangat...
Tapi...kalau dah fitnah namanya...lambat laun orang akan tahu kebenarannya...


4 comments:

linda a.k.a ibusumaiyah said...

:)...Selamat Hari Raya ibu darwish..:)

Rin_Aff said...

Selamat hari raya ibusumaiyah...
:-)

ashra said...

alhamdulillah,sekurangnya die dtg mintak maaf kan.moga die sedar akan dosa yang dilakukan...

Rin_Aff said...

ash, rase bersyukur atas ape yg dah berlaku...mungkin 'die' rase terlalu lama dah buruk sangka ngan saya...saya redha & berserah kepada Allah saje...atas segala rencana yg telah diaturkan untuk saya...

Click!!!Intersting...........!!!