...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Monday, July 18, 2011

Pot baru kami, pot tengok wayang, ragam Darwisy

Sesekali jalan2 makan angin memang seronok kan...dah lame rasenye tak buat tabiat ni...tak shopping pun takpe...window shopping dah cukup...sebelum ade anak...memang ligat kakiku ni ke sana sini...tapi lame2 macam malas je nak jalan...tapi sejak dua minggu kebelakangan ni...kemaruk (lame tak gune perkataan ni) semacam je nak jalan...

Dulu suke sangat pegi Sogo, Mid Valley, KLCC, Sg Wang, Times Square, The Curve....tempat yang selalunye serabut ngan org ramai...tapi sekarang encik suami dah tukar pot baru...Wangsa Walk...best & selesa...jalan  nak ke situ banyak pokok hijau...(die kate...bukan aku tau..hik3)...Jadi bila ajak gi jalan2 je...tak lain tak bukan ke Wangsa Walk lah...

Kalo nak pi tgok wayang pulak...pot pilihan & terdekat ialah Big Cinema, Brem Mall @ Kepong...lime minit je dari rumah...pop corn kat sini paling sedap yang pernah aku rase kat dunia ni...(ikut tekak aku ler)..muehehe...kalo pegi ngan abg Jo (abg tunggal aku ni...), pop corn large utk die sorang je...siyes niii...keadaan dalaman panggung die pun selesa aje...macam panggung2 kat tmpt lain jugak...so...takyah gi jauh2...sini pun boley...(^,^)

Bile gi jalan2 ni, perkara yang paling risau ialah nak awasi anak bujang aku yang lari macam lipas kudung tu...mau termengah2 nak mengejor budak sorang ni...Kuat sungguh kaki die yer...gamaknye sebab dalam pantang lagi dah bertatih kot...anak oh anak...pernah sekali tu die lari kat kaki lima Wangsa Walk...sampai kat 3 anak tangga tu...aku hingat die nak berenti...sekali die lompat...furrhhhh...rase berenti sekejap degupan jantung aku ni wey...ayah die kejor pun tak dapat...dah la lari laju turun bukit...takde break langsung...Wangsa Walk kan berbukit bukau...
Darwisy ni pantang nampak kereta yang cantek2 dok tayang kat tengah2 shopping complex tu...die kate "Lagi Best"...pintu kete tu die bukak sendiri & duduk kat tempat pemandu...dah ler masuk kete yang 6 angka regenye...Pernah sekali tu...die hilang di celah2 kete tu...mau nak nangeh aku dibuatnye...takut orang culik anak aku...huh...
Nak citer ragam budak kecit sorang ni panjang berjela N3 ni nanti....

Next N3, akan ku upload gambor2 Darwisy mase die main kat tempat mainan yang pakai token tu...ape orang panggil entah ler...playland ker...??? Darwisy panggil ketuk-ketuk...(nanti akan ku beritahu kenapa die panggil macam tu...k)

Sampai ketemu lagi di next N3...daaaaaa...

5 comments:

mizah said...

heheh..ur son umur berapa tahun? penat kan layan budak2 lasak ni...my dotter pun lebih kurang mcm ur son..penat kejar2 dia kalau pergi jalan2...asyik nk main tangga je..huhu

Rin_Aff said...

owh..die dah 2 1/2 thn...
memang fenat melayan budak2 ni...hehe...tak tau letih langsung...

ur dotter pun lasak jugak yer...hik3...

takpe, ini lah moment yang akan dikenang & boleh buat kita tersenyum nanti... :D

zOeY zAu YaH said...

aktif tu anak kak haha

hunybie said...

kemaruk tu tym bercinta cintan dlu2 kan...ala pas kawen pon bleh pa..hahaha..

Rin_Aff said...

zOeY zAu YaH, hehe :D

hunybie, itu kemaruk lain...kih3...
kemaruk cinta lepas kawen lagi la best kan...(~halal~) :P

Click!!!Intersting...........!!!