...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, July 5, 2011

Mak & Darwisy : Sakit tu nikmat...

Assalamualaikum...

Terasa lama tak update blog aku ni...

Aku nak recap peristiwa minggu minggu minggu lepas dulu...

Mak kena tahan wad 1 hari kat HKL. BP Mak naik melambung, almost 200/100 (+-). Around 6pm dah keluar, aku & en suami + darwisy & alya gi ambik Mak...siapa alya? Alya ni Mak jage since baby lagi...skrg dah 4yrs++. Ok..berbalik kpd citer tadi, Mak skrg dah on ubat & follow up kat KK Kg Batu...setiap minggu ada appointment...


Suke sangat pic ni. Alya ni suke usap perut aku time aku mengandungkan Darwisy dulu

Selang 2 hari selepas Mak kena tahan wad, Darwisy pulak demam tetiba. Takde bagi signal langsung ...Selalunye akan keluar bunga2 nak deman tu~~
Kali ni Darwisy demam luar biasa sikit. Badan panas tapi kaki & tangan sejuk macam ais. Nafas pun agak berbeza. Ditambah cirit birit & muntah (tak nak makan). Aku ni punya la risau tak tentu arah. Entah kenapa aku jadi kalut sangat, sampai 3 klinik aku bawak Darwisy. Risau wooooo...Alhamdulillah, 3 hari lepas tu demam dah ok...cuma cirit birit tu lambat sikit.
Dalam otak ni dah set, kalo tak ok cirit birit Darwisy, family day pada 25/6 aritu memang takkan bawak Darwisy. Seb baik montot die sangat memahami...kihkih

Hadiah Hari Keluarga

*kesakitan & dugaan itu adalah kenikmatan jika kita terima dengan redha. Tugas kita adalah meminta dariNya & sentiasalah bersangka baik kepada Allah swt.

2 comments:

ashra said...

alahainya.
mudahan da sembuh mak rin ye.

darwisy cane?cirit mmg makan masa sket nak kembali pada rutin asal yak yak nye.jgn risau sgt eh..

Rin_Aff said...

tq ash...

skrg darwisy dah ok...mase cirit tu..montot die melecet teruk juga..menjerit2 time nak basuh...

Click!!!Intersting...........!!!