...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Monday, June 13, 2011

@Owwhhh!!! Pulse Rate!!!@

As Salam & selamat mlm READERS,

"Yusuuuff, Yusuuuff"
Nama yg sering bermain dibibir ni...Tanpa sebab pun aku suke seru nama niii...
Dah bagi nama sampai 3 perkataan, kena la pggil semuanya...
Muhammad Yusuf Darwisy...Nama ni akan disebut berasingan & kadangkala sepenuhnya mengikut situasi...So jgn peliks ya...Tapi kebaikannya anak aku dah ingat nama penuhnya...Nama aku; ibunya...ayahnya, atuknya, opahnya, unclenya & tok su nya...

Dup.Dup.Dup...pulse rate aku ni terasa agak laju...smlm dah monitor BP : 121/87 ~ normal...tapi nombor bwah skali x cantik 95!!! It should be 78/min...

Ni aku dah terlentang kat sofa... rase fenat laa...Dup.Dup.Dup boleh rase detakan tu...

Thn 2008, pernah jd mcm ni time Darwisy still inside...

Ya Allah, Semoga aku masih diberi kekuatan menghadapi hari esok! Juga diberi kesihatan yg baik dlm menjlnkan tanggungjawab aku sbg hambaMu~~

4 comments:

ashra said...

rin..
napa ya?..
ngansung ke?...

Rin_Aff said...

saya ok...arini...
smlm tu maybe tak cukup tido kot...
rase degup jantung ni laju...lgpun ari ahad saje2 cek BP..tgok2 pulse rate naik...

maybe letih aje niiii...(",)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

sis bykkn rehat k.. =)

Rin_Aff said...

orite dear!!
tenkiu (",)

Click!!!Intersting...........!!!