...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Friday, June 17, 2011

Keluarga kita tak bahagia macam keluarga dia..

Ade orang tu keluarga die besar...tapi semua berpakat. Takde pun buat hal sendiri je...Kita yang tengok ni memang la seronok...Siap compare lagi dengan keluarga sendiri... Dah tu siap buat pengumuman lagi cakap keluarga sendiri tak bahagia...

Orang yang dengar ni ade yang kesian...tapi ade jugak yang pikir 'die' tu yang buat keluarga 'die' tak bahagia... Kalau 'die' baguih kenapa la dok cerita hal keluarga kat orang???
Lagi baik pikir & cari jalan macam mana nak baiki hubungan tu? Kan baguss...!!! Mungkin jugak yang tak betul tu sebenarnya adalah kita!!! Jangan suka nak cari silap orang...Sama2 perbaiki...tak salah pun kalau diri sendiri yang memulakan...

5 comments:

ashra said...

btul tu rin..

tak perlu banding2 kan keluarga kan.kita baiki kekeruangan keluarga sendiri..mudahan bahagia dan berkat..

Rin_Aff said...

Ash, tu la yg saya tak faham dgn sesetengah org..
Nak pulak kalo post kat facebook...
Malu la ahli keluarga yg lain yg mana dah declare die sbg family...Org tak tau pun boleh tau...

Ummi Alesya Sofea said...

:) dtg melawat kat cni..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

setuju ngan sis rin. dari dok compare, baek rapatkan hbgn kekeluargaan tu. =)

Lady of Leisure said...

salam singgh... :)

Click!!!Intersting...........!!!