...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Wednesday, May 4, 2011

Rockers=rambut panjang - head banging skettt

Sedang menikmati wafer perisa peanut butter+chocolate yg lazat ni...
Jemput makan semua...
Alahai...dok boring tggu cikgu ni...
Takpe cikgu....lagi lambat kami lagi suke..
Setidaknye...Sempat la aku abiskan n3 ni...

Semua org ade ciri2 lelak/pompuan kesukaan masing2
Aku pulaks???
Suke ngan lelaki berambut panjang...
Yang berambut pendek pun suke....
Tapi lebih mudah tertarik ngan lelaki rambut ala2 kumpulan rokcers tu..
Tapi takmo yg serabai...menggerbang semcm jer...
Macam Hantu Kak Limah tu...ngeh..ngeh...

Enjit...enjit semut sape sakit naik atas..
Ha..sinonim sangat ngan lagu ni bile sebut hantu Kak Limah...

Rindu pulak nak suruh incik somi bela rambut panjang..
Nak kembalikan nostalgia saat2 cinta berputik tak lame dulu..
Aduhhh...indahnya alam percintaan...

Nak pulak bile diikat rambut tu..
Memang sukeeee...

Tapi Mak aku marah sangat tengok lelaki rambut panjang...
Oh..Mak...citarasa kita berbeda...(mane dtg slang indon ni...)

Jangan tak tau...incik somi pernah jadi pemain guitar kumpulan Wings tau...
(heeeeee....aku tipuuuu je..)
Incik somi byk layan lagu2 rock kapak..
& hobinye main guitar..(masih belum tertunai janji aku nak hadiahkan guitar letrik kat incik somi  - [janji sblm kawen lagi...])
Bukan takmo tunaikan..takot memekak siang malam...(alasan!)
Tak leh tido aku dibuatnye..
Guitar kapuk kat rumah tu dah cukup buat telinga aku bingit...

Skali skala tu aku layan la...
Slalo???No..no..no...

Bile rambut dah panjang..
Syiokkk ar nak head banging...
Pastilah aku layan je semua tu..
Tapi yg tak best bile aku jugak disuruhnye head banging..
Korang cuba bayangkan tu...???
Wooooo...time muda remaja muleh ler nak wat gler mcm tu..
Skrg...aku dah jadi wanita melayu terakhir (cehhh..perasan nak mampuih)


 Head banging - Gambar Hiasan




5 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sejak2 dah ada dua anak ni..rasa nak potong rambut je huhu..

sbb yg adik tu suka nau tarik rmbut mamanye..alahai~

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sejak2 dah ada dua anak ni..rasa nak potong rambut je huhu..

sbb yg adik tu suka nau tarik rmbut mamanye..alahai~

Rin_Aff said...

pinky momma::die geram tu...
then sronok main tarik2...
next..ajar die sikat rambut pulak..(",)

aizamia3 said...

dah puas.. kejap pendek kejap panjang rambutku ini, terkini dah panjang balik.. rasa nak potong pendek je ni, bagi ala-ala jantan sikit hikhikhik.. lupa pulak statusku kini.. - mak budak a.k.a remaja purba

Rin_Aff said...

aiza; potong ramubt ala2 china doll..
misti comeyyy...

Click!!!Intersting...........!!!