...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Tuesday, May 3, 2011

Lupe saiz kaki sendiri...???

Salam 1 Malaysia....
Ade yang tengah menjamah minum petang yer...
Kuih cakoi...kopi @ teh O...???

Aku pulak...???Dalam keadaan ketidakpuasan hati di paras sederhana...
Hurrmmm...bile dah lame tak bli kasut...dah lupe saize kaki sndri...
7 @ 8????
Semalam try punye try..rase dah ngam sangat...
Tanpa was2 aku hambik saiz 8...
Tapi bile dah try...halamak...tumit mcm terlebey la pulak..
Belek2 sat...mcm ok...
Hishhh..kejap nmpak ok..kejap tak ok...
Camner ni...??perlu ke gi tukar niii???

Bior aje laa...

Ingat pulak mase zaman kecik2 dulu...
Kasut mesti besar sikit saiznye dari kaki...
Budak2 kan cepat tumbesarannya...
Takut tak muat nnti...
Aku???Tumbesaran makin pesat jugak nii...hihihihihi


5 comments:

iduraz said...

salu memang gitu saiz kaki, jap 5 jap 6, tgok kasut juga..huhu..tips nk beli kasut:beli time ptg sbb tu saiz kaki kita yg sebenar

Rin_Aff said...

Iduraz::mase bli tu lpas maghrib...b4 8pm...
Aha...petua yg baik nii...

ashra said...

lagi satu sebab pattern kasut kan..
kdg2 fitting kaki sempit,tu yang buat kena amik saiz besar sket.

lamanyaaa saya tak beli kasut.. =p

aizamia3 said...

tengok jenis kasut gak.. tapi kakiku ini standard saiz minah salih celup..

Rin_Aff said...

ashra; kalo yg sempit tu..lame2 pakai...nnti akan mengembang..
susah jugak kan..nak pilih kasut niii...

aiza; aah, kena tgok pattern & cutting kasut tu..
ade yg style muncung ikan todak...style mulut ikan ternganga..
macam2....hehe

Click!!!Intersting...........!!!