...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Friday, May 6, 2011

Kisah kawen aku...a.k.a pengantin basi

Cuti sekolah tak lama lagi...
Sana sini dengar orang nak kawen...
Setakat ni 6 jemputan kawen dah aku trime...
Tahniah buat semua yang akan menamatkan zaman bujang masing2...
Di utara saja 4 org...Di selatan sorang...KL sorang...
Terima kasih sbb sudi jemput aku & kluarga...
Doaku buat kawan2 yg nak kawen tu...
~Semoga berbahagia dunia & akhirat..Aamiiin~

Tadi kat fesbuk tgok my ex-mak andam (BI fail) punye album...
Dulu buat bisnes kat rumah je..sekarang dah ade butik sendiri...
Koleksi baju...toksah ckp laa...menimbun...
Tahniah buat Kak Reen yg comeyyy...& semakin sukses...
Nak cter pasal Kak Reen ni.....
Beliau seorg yg sangat la peramah...ade aje topik nak dicterkannya...
Mase aku dok ulang alik pi rumah die time nak kawen dulu...
Kak Reen bukan je Mak Andam..tapi boleh jadi kawan...
Sampai la ke hari ni...
Pernah gak pi jengok kat butik die...mase tu Darwisy blum setahun lagi...
T/hari tu kami berkelah makan nasik ayam dara kat butik die...
Kak reen yg blanja..haha...thanx Kak Reen...
& semenjak tu, incik somi memang suke sgt pi bli nasik ayam dara tu...huuuuuu~~
Sedap...katenye...

N3 pasai kawen2 ni...ngan cter pasai Mak Andam lagi...
So..nak share la skit  hasil keje tangan Kak Reen conteng2 kat muke aku ni...
Yang penting puas hati dpt Mak Andam camni...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Hish..malu la pulak nak tunjuk gambo pengantin basi...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Nak tengok ke..??
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Tak cantek mane pun...tapi nmpak lain skit la muke aku ni ha...ecehhhhh...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Adeyyy..brp panjang la mau skrol...
Wokey2..korang layan aje la eik...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v





6 comments:

Edura Hanum said...

cantek
berjalan-jalan di taman yek
hahahahhaa..teringat cite akak
"montot kena belacan"

Rin_Aff said...

TQ...BESE AJE...
NNTI ANUM LAGI CANTEK...
HEHE
HAHAHAHAHAHAHA...MMG MONTOT DIE MCM KENA BELACAN JER
TAK LEH DOK DIAM...
SHHHH..JGN BGTAU ORG TAU...

ashra said...

hehehehe...tergelak saya duk scroll tak jumpa2 gambo nya.

hehe.wahh,sama cantik sama padan =p

mmg kan,kalu gi majlis kawin,nak2 time nikah,terkenang zaman2 itu.keke

Rin_Aff said...

Ashra, saya ni malu2 kucing...hehe~~...
Miow..miow..

Tq...dah make up semua org jd cantek...
Muke comot jd comey...theee....theeee

saya suke tgok pengantin pomuan dok make up...
Walhal, sndri tak suke make up..

alang said...

ala2 syuiiit..tak basi la hari2 pun pengantin baru :D
nice gak kaler ijau ni :D

Rin_Aff said...

alang a.k.a Z:: ingatkan sape tadi...
heeee...saat2 indah memang syiok...
skali skala bukak elbem kawen..sengih sorang2...

follow u yer...

Click!!!Intersting...........!!!