...Jom Klik!! Klik!!...Menarik & Cantik...

Selamat Datang ke Blog IbuDarwisy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih atas kesudian anda berkunjung ke blog ibuDarwisy.
Bisnes kecik ibuDarwisy
untuk tempahan kek atau sebarang pertanyaan, sila....

WASSAP
0133250140

FB : Zurina Razalee

Instagram : zurinaaffwisy

TQ To All My Followers

Thursday, May 19, 2011

Hari jadi ayah yg simple mimple...

As salam & morning uols,
Pagi ni aku agak kelam kabut bawak kete...
Nasib baik la sempat punch card...
Bekal pun tak sempat nak buat...

Flashback cter malam tadi...
Surprise untuk ayah Darwisy sempena besdaynya...

Ayah balik lambat sgt...
 Darwisy bosan tggu tau...


Takpe...Darwisy ngan Mickey layan Upin Ipin dulu laa

Pukul 12am++ baru ayah balik...
Tak sempat nak sediakan ape pun...
So...ini aje buat ayah Darwisy...
Ayah sengih2 malu bile tgok ni...hehe...(malu kucing)

Coklat kasih sayang...muuaahhhh!!!   
Ok..nak cter sikit pasal cekelet nii...
Aku order kat Iekha...
Mood bile tgok cekelet ni..sangat hepi yippie...
Cantek & colourful gitu...
Rasenye memang sedap tapi....
ade tapi2 pulak....hehe
For me...Too sweet...boleh kencing manis dibuatnye...
Mungkin aku & family kureng makan manis2 niii...
Kepada yang suke makan yg manis...memang elok sgt dahh...
Next time nak mintak kurengkan 90% rase manis tuuu...
Baru sesuwear ngan tekak aku ni...
Boley tak Iekha???
Korang2 semua yg berminat leh la order kat Iekha yer...
 Nak tengok pettern2 yg lagi comey & menarik pi terjah kat SINI...
Ok...


Tak lupe jugak nak cter tentang hero tecit aku yg semakin nakai tu...
Semalam genap umurnya 2 thn 4 bln...
Takde ape pun nak bagi kat die...
Cuma nak memeriahkan suasana...blikan die sleep wear yg aku bli kat SINI...


daddy's little helper

5 comments:

Ummiamsyar said...

aik, darwisy pun suke Mickey gak ke.. serope jer ngan amsyar. anyway Happy besday papa daswisy.semoga menjadi papa yg soleh dan bole jg darwisy dgn baik.. amin.

Rin_Aff said...

ari2 dok gomol idong mickey...
tak cukup lagi...ekor mickey die masukkan dlm lobang idong die..
sabau je la dak niii...

tq bg pihak ayah darwsiy...(",)

Edura Hanum said...

comei jek darwisy baring sebelah mickey

ashra said...

hepi besday to ur hubby.
cam bes je cekelat tu.warna warni..

suka*

Rin_Aff said...

anum:: tu la kawan die buat mase niii...heeeeeee

ashra:: tq bg pihak somi saye...(",)
best3x...sekali hadap je tgh mlm smlm...ngee~~

Click!!!Intersting...........!!!